Boadicea the Victorious, PROVOCATIVE, Eau de Parfum 100 ml

Provokatiivne on ehmatavalt ekstravagantne, jäädes samal ajal õndsalt alahinnatuks ega suuda kunagi reageerida. See on hedonistlik, intrigeeriv, mullane, hääbuv ja ajatu.

LUGU
Ükskõik, millisesse ülemisse ešeloni te sisse kolite, võite olla kindel, et provotseerite reaktsiooni isegi selle vapustava puhta parfüümi kõige vaevama puudutusega. Nimelt ja olemuselt provokatiivne - see tantaliseerub võrdselt piparde ja taimsete kesknärvide abil, kiskudes lisaks rosmariini ja magusa, terava piparmündi tippu ning pakkudes sujuvat riigipööret hedonistliku toonide segunemisega, mis räägivad maistest ja loomulikkus. Laskematu ja ajatu, Provokatiivne on jahmatavalt ekstravagantne, jäädes samal ajal õndsalt alahinnatuks. Puhta geeniuse teos.

Tipunoodid: kuusk, rosmariin, arteemia ja piparmünt;

Keskmised noodid: kadakas, Virginia seeder, salvei, pipar ja lavendel;

põhjanoodid: Oud, muskus ja merevaik.



VÕIMSUSE KOGUMINE

Ajendatuna rahuldamatust soovist avastada võimu ja prestiiži olemus, peegeldab Jõukogumik julgete meeleavaldust loobuda ilmastikust suurejoonelise otsingu tegemiseks. Selle uuendusliku kasutamisega - peen, kuid eristuv, illusiooniline, kuid dünaamiline - on see tugev kollektsioon, mis on mõeldud tulevaste asjade kuju muutmiseks. Nagu kõigi Boadicea Victorious lõhnaainete puhul, annavad nii eau de parfüümid kui ka puhtad parfüümid nahale erakordse vastupidavuse.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

665,00 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: