Boadicea the Victorious, SALUBRIOUS , EDP 50 ml

Tunnetage end maailma elavana selle ülimaitseva ja tervisliku lõhnaga, mis kuulutab kastede aroomidega värsket koitu. Ümar ja seksikas, selles on külluses pizzazz.

LUGU
Tervislik kuulutab eredat värsket koitu, kui esimesed päikesekiired hüppavad läbi eksootiliste maade, kus on tunda vürtse ja aroome, mis äratavad uinutavat kirge. Omades kaasasündinud jõudu ja eesmärgitunnet, on Salubrious korraga terviklik ja üdini kogenud, ümardatud ja helde tegelase parfüüm. Merevaik ja tonkauba hõõruvad õlgu Somaalia frankincense, Malaisia ​​oud ja Bourbon vetiveriga; Egiptuse geranium õitseb suurepäraselt koos imalise Maroko roosiga. Tunnege end selle ülimaitsva lõhnaga maailmale elusana.

Tipunoodid: Maroko roos, geraanium ja apelsiniõied;

Keskmised noodid: merevaik ja olibanum;

Põhjanoodid: Oud, Frankincense, Patchouli, Vetiver, Musk ja Tonka Bean.


VÕIMSUSE KOGUMINE
Ajendatuna rahuldamatust soovist avastada võimu ja prestiiži olemus, peegeldab Jõukogumik julgete meeleavaldust loobuda ilmastikust suurejoonelise otsingu tegemiseks. Selle uuendusliku kasutamisega - peen, kuid eristuv, illusiooniline, kuid dünaamiline - on see tugev kollektsioon, mis on mõeldud tulevaste asjade kuju muutmiseks. Nagu kõigi Boadicea Victorious lõhnaainete puhul, annavad nii eau de parfüümid kui ka puhtad parfüümid nahale erakordse vastupidavuse.

Lisainfo:

Maht50 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

185 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: