A Lab On Fire, HOSSEGOR, Eau de Parfum 60 ml Vaata suuremalt

A Lab On Fire, HOSSEGOR, Eau de Parfum 60 ml

"Te kõnnite pritsmete ja elusate metsade kaudu. Teie sõrmeotsad, sõnajala kõõlused, ulatuvad sügavasse lehestikku, lahustuvad lõpmatusse. Miks reisite sinna, kuhu päike teie kätt raputab? Mis kasu on pühendumisest, kui see ei õnnestu ühendage keha, maa, meri, taevas võrdseteks osadeks üksindusest ja armastusest? Pikutage siin ja puhake. Ja olge terved. "

See on Hossegori taga asuv samm, mis on üks originaalsemaid ja köitvamaid ookeanilõhnu, mida oleme juba mõnda aega kogenud. Inspireerituna sügaval Lõuna-Prantsusmaal asuvast kuurortlinnast, unustamatust rannaäärse surfariparadiisi ja lopsaka merejärve paarist, pakub Hossegori lõhn karastavat, kosutavat ja lõpuks sügavalt rahustavat mineraalsete, rohttaimede, metsise ja aromaatsete nootide kombinatsiooni, mis pöörduda ürglähedase sublimaalsuse poole. Alates silmatorkavalt vürtsikast, rohelisest ja rohtsest tulise musta pipra ja vaiguvahtmastiksi avamisest kuni salvei ja ookeanilise meresoola rikkaliku aromaatse südameni tunneb iga noot võimsat, kuid tasakaalus, naturaalset ja samas stiilset ning hõõguvat hõõguva päikese karastatud soojusega. kiiresti jahtuva, puudega ääristatud järveääre kohal. Lab On Fire on jälitanud päikest kõikjal Ipanemast Vaikse ookeani lõunarannikuni, kuid Hossegoriga on nad võib-olla oma parima sihtkoha veel leidnud.

Hossegori noodid:
Kadakas, mastiks, must pipar, meresool, salvei salvei, orrise juur, olibanum, päikesekord, ambra, vetiver, mineraalsed muskus, märjad metsad, ambrox, meresammal

Lisainfo:

Maht60 ml
SexUnisex

200 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    13 other products in the same category: