Boadicea the Victorious, MONARCH, Eau de Parfum 100ml

Rikkalik silmapaistvate koostisosade romaan pakub Monarhile kindlalt õhkkonda. Läbistab psüühika, et parandada kasutaja keerukust ja heaolu.

LUGU

Võib-olla on põhjuseks, miks Boadicea the Victorious parfüümid jätkuvalt kõrgeimaks valitsevad, nende erakordne võime tungida tänapäeva asjatundlike kandjate psüühikasse ja suurendada nende heaolutunnet. Silmapaistvate koostisosade rühm annab Monarhile õhkõrna õhu, kuid samal ajal on see tohutult kättesaadav, ilma vihjeteta ega ülepaisutamisele. Punased puuviljad ja armoise pakuvad rõõmustavat rõõmu, rooside ja vürtside südamlikud noodid lisavad aga hiilgavat toredust. Nahk, patšuli, tonka ja olibanum lisavad soojust ja sügavust põhiliste nootide vahele.

Tipunoodid: Punased marjad, Artemisia, must tee, greibi ja bergamot;

Keskmised noodid: kardemon, roosa pipar, kaneel, roos, jasmiin, freesia ja liilia;

Põhjanoodid: nahk, oud, tonkauba, frankiinia, vanilje, patšuli, labdanum, tamme sammal ja seederpuu.

VAIMU KOGUMINE

Võtke kriips elanikku, segage seda piiramatu vervega ja teil on tähistatud vaimude kollektsioon, 21. sajandi keerukuse väga kehastus. Uurige provotseerivate lõhnaainete maailma, mis kiirgab ahvatlemist, nende lummuses olevad soojad toonid ja keerulised noodid paljastavad end kogu päeva jooksul pidevalt. Trotslikult piiramatud lõhnad teie vaba vaimu jaoks. Nagu kõigi Boadicea Victorious lõhnaainete puhul, annavad nii eau de parfüümid kui ka puhtad parfüümid nahale erakordse vastupidavuse.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

240,00 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: