Boadicea the Victorious, ICENI, Eau de Parfum 100ml

Iceni on moodne klassika, kes on kindlalt juurdunud meie saare kuulsusrikka mineviku juurde ... mässumeelne, radikaalne ja paljastav. Mõju on salajane, kuid vallutamine on täiesti peatamatu.

LUGU

Nii nagu Iceni tõusis nende rõhujate vastu Boadiceaga peas, tõrjub selle nime parfüüm mässu ja mässu mõtteid. Ülestõus algab salakavalalt, sest Elemi annab oma rahustava palsami, kuid varsti on seal jasmiin ja neroli, muskaatpähkel ja ingver ning hoog muutub peatamatuks. Kassmerani, payruse ja mürri hämarate nootide ajendil on vallutamine täielik. Kahtlemata on moodne klassika Iceni kindlalt kuulsusrikas minevik, viidates vaprusele, vabadusele ja õiglusele rajatud pärandisse.

Ülemine noot: Elemi;

Keskmised noodid: Kaneel, nelk (vürts), muskaatpähkel, jasmiin, nelk (lill), neroli, ingver ja roosa pipar;

Põhjanoodid: mürra, sandlipuu, vanilje, cashmeran, seedripuu, tonkauba, labdanum, patšuli, papüürus, muskus, vetiver ja sammal.

VAIMU KOGUMINE

Võtke kriips elanikku, segage seda piiramatu vervega ja teil on tähistatud vaimude kollektsioon, 21. sajandi keerukuse väga kehastus. Uurige provotseerivate lõhnaainete maailma, mis kiirgab ahvatlemist, nende lummuses olevad soojad toonid ja keerulised noodid paljastavad end kogu päeva jooksul pidevalt. Trotslikult piiramatud lõhnad teie vaba vaimu jaoks. Nagu kõigi Boadicea Victorious lõhnaainete puhul, annavad nii eau de parfüümid kui ka puhtad parfüümid nahale erakordse vastupidavuse.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

255,00 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: