Boadicea the Victorious, TORC , Eau de Parfum 100ml

Üllas ja tuline kaastöö mänguvõimsatele võimsatele, täis võidukaid ülakive. Lilleseadete ja zesty iseloomuga elavdab ja teravdab haistmismeeli

LUGU

Boadiceale ja tema inimestele sümboliseeris väänatud kuldne tõrvik, mis hoidis tal legendaarselt leegitsevaid punaseid juukseid, tugevust, jõudu, aadlikku ja staatust. Sama võib öelda parfüümi Torc kohta - tuline kaastöö, mis on täis võidukaid ülakive. Tuumas püsivad roosi, jasmiini, pipra ja heliotropi toonid annavad mullasele alusele, mis hõlmab ouda, orrist, nahka, muskust ja patšuli, samas kui tõelise ülaosa värskete puuviljade bankett elavdab haistmismeeli. Questing hinge, mänguvõimsate võimsate jaoks juhatab teed suurepärane Torc.

Tipunoodid: vaarikas, mustsõstar, õun, apelsin ja bergamot;

Keskmised noodid: roos, safran, heelotroop, artemisia, jasmiin, nelk (vürts) ja pipar;

põhjanoodid: oud, vanilje, nahk, merevaik, muskus, iiris, sandlipuu, seeder ja patšuli.

VÕIMSUSE KOGUMINE

Ajendatuna rahuldamatust soovist avastada võimu ja prestiiži olemus, peegeldab Jõukogumik julgete meeleavaldust loobuda ilmastikust suurejoonelise otsingu tegemiseks. Selle uuendusliku kasutamisega - peen, kuid eristuv, illusiooniline, kuid dünaamiline - on see tugev kollektsioon, mis on mõeldud tulevaste asjade kuju muutmiseks. Nagu kõigi Boadicea Victorious lõhnaainete puhul, annavad nii eau de parfüümid kui ka puhtad parfüümid nahale erakordse vastupidavuse.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

460 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: