Boadicea the Victorious, PICCADILLY , Eau de Parfum 100ML

Piccadilly valdab elegantsi, mis pärineb Bulgaaria rooside ja kurereha peenralt, mille tipus on kardemon ja kaneel. See on austusavaldus armastusejumala Erosile.

LUGU
Parfüüm, mis kannab nime Piccadilly, tähendab erinevatele inimestele erinevaid asju, kuid me võime kõik kokku leppida, et see peaks peegeldama dünaamilisuse, dekadentsi ja suursugususe õhku, mida kroonib austusavaldus armastusejumala Erosi kujule, mis seisab aastal Piccadilly tsirkuses. Piccadilly eau de parfüümi põhiline elegants on Bulgaaria rooside peenar, mille peal on põnev vürtside ja seedripuu süntees, mis ergutab ja stimuleerib emotsioone. See on parfüümide valmistamine kõige tüütum, linnalise keerukuse austus

Tipunoodid: safran, kummel, kardemon, kaneel ja roosa pipar;

Keskmised noodid: roos, geraanium, magnoolia ja gedion;

Põhjanoodid: Cashmeran, Nagarmotha, sandlipuu, atlase seeder, vanilje ja muskus.



Kulla kollektsioon

Kogumik kaunilt pakendatud, kergemaid eau de parfüüme, mis on oma nime saanud ikoonilistest Londoni paikadest - linnast, kus Boadicea juhtis kord roomlasi Rooma impeeriumi vastase vapustava mässu ajal. Nüüd levib see vabanemis- ja vabadustunne klassikalistes lõhnaainetes nagu Kings Road ja Mayfair; kahtlemata väärt nende kaalu kullas. Nagu kõigi Boadicea Victorious lõhnaainete puhul, annavad nii eau de parfüümid kui ka puhtad parfüümid nahale erakordse vastupidavuse.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

370 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: