Daniele de Winter Monaco, BEAUTY SHOT™ , Skin Firming drink, - 28 Days

Pinguldav, täiustav ilujook

Meie uus, täiustatud BEAUTY SHOT on uue põlvkonna multifunktsionaalne lahustuva kosmeetikaga joogipulber, mis on mõeldud naha tõhusaks kaitsmiseks päikesekahjustuste eest, silendaks ja pinguldaks teie jume, saledaks talje, kaitseks hambaid ja igemeid, suurendaks teie energiataset ja tugevdaks immuunsust. Meie uus, täiendatud BEAUTY SHOT on nüüd 100% vegan.

100% looduslik UV-kaitse

BEAUTY SHOT pakub võimsat kaitset UV-kiirguse põhjustatud vabade radikaalide kahjustuste eest, küllastades teie naha seest looduse kõige võimsamate antioksüdantidega. Nende hulka kuulub supertoiduainete Astaxanthini, mustsõstra, Maqui, Moringa, Kurkumiini, Baobabi ja Acerola, aga ka Siberi ženšenni ja Matcha rohelise tee laia toitu polüfenoole ja karotenoide. Antioksüdandid neutraliseerivad päikese käes olevale nahale tekitatud vabad radikaalid, võimaldades teil nautida loomuliku (päikesekaitsevaba) päikesepaiste hämmastavaid eeliseid, nagu tugevamad luud, madalam vererõhk, saledam talje ja õnnelikum tuju, kaitstes samal ajal aktiivselt nahka päikesepõletuse ja enneaegse eest vananemine.

Üha enam leitakse taimede polüfenoole kui parimat, kõige tõhusamat lahendust meie naha kaitsevõime suurendamiseks oksüdatiivse stressi ja enneaegse vananemise vastu. Mitmetes uuringutes on taimede polüfenoolid näidanud, et need kaitsevad meie rakke oksüdatiivse stressi eest, kaitsevad päikesekahjustuste eest, kiirendavad rakkude paranemist, suurendavad rakkude immuunsust ja kaitsevad nahka igat tüüpi haiguste ja rünnakute eest. On tõestatud, et polüfenoolid pikendavad naharakkude aktiivset eluiga ja annavad meie naharakkudele märkimisväärset antioksüdantset, kemopreventiivset ja immunosupressiivset toimet.

Boostige kollageeni ja hüaluroonhapet

BEAUTY SHOT segab need superviljad tugevalt niisutavate ja kollageeni stimuleerivate koostisosadega nagu N-atsetüül-glükoosamiin. Uuringud on näidanud, et flavonoidide ja loodusliku C-vitamiini kombineerimine glükoosamiiniga põhjustab kõrgemat hüaluroonhappe ja kollageeni tootmist, kuna need antioksüdandid kaitsevad naha fibroblaste oksüdeerumise eest, võimaldades neil vabalt keskenduda kollageeni tootmisele. Kliinilistes uuringutes on näidatud, et BEAUTY SHOT koostisosad suurendavad kollageeni sünteesi üle 33%.

Täiendavad eelised

Üks BEAUTY SHOTi põnevamaid eeliseid on see, et selle võimas antioksüdantide segu viivitab suhkru sisenemist toidust vereringesse. Antioksüdandid nagu polüfenoolid ja looduslikud taimsed C-vitamiinid on võimelised blokeerima seedeensüümi, mida nimetatakse alfa-glükosidaasiks, mis vabastab suhkrut meie verre. See tähendab, et kui juua BEAUTY SHOT enne suure süsivesikusisaldusega söögikorda, siis BEAUTY SHOT antioksüdandid hoiavad ära insuliini taseme tõusu ja põhjustavad veresuhkru palju leebumat ja ühtlasemat tõusu.

BEAUTY SHOT võib seetõttu 2. tüüpi diabeediga inimestel (või kellelgi, kellel on probleeme veresuhkru reguleerimisega) oma veresuhkru taset terviklikul, täiesti loomulikul viisil paremini hallata.

BEAUTY SHOTi erandlikud koostisosad hakkavad tööle suus, kus need aitavad neutraliseerida igemehaigusi põhjustavaid kahjulikke baktereid. BEAUTY SHOT'i kõrge polüfenoolantioksüdantide tase kaitseb ka teie silmi ja aju kahjulike vabade radikaalide eest ning toidab juukseid, hambaid ja küüsi.

Esitusviis ja annus

BEAUTY SHOT on esitatud šikkas, keskkonnasõbralikus kotis. Klopige lihtsalt üks hunnik teelusikatäit klaasi ja lisage 100ml vett, segage ja nautige enne sööki või söögi ajal. Soovitame üks või kaks annust päevas.

80,00 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    17 other products in the same category: