Eight & Bob, ANNICKE 1, Eau de Parfum 100 ml

ANNICKE1 on ood naise erakordsele ilule ja kaasasündinud elegantsile. Maikellukese peened noodid eritavad naiselikku lillelõhna.

Pojengi magusad roosakad noodid joovastavad. Mandariini ülendavad ja sensuaalsed noodid jätavad erilise lilleraja, samal ajal kui lummav Driftwood lisab kerge, maalähedase ja sooja alatooni.

Omastage oma peenust selle naistele mõeldud vastupandamatu lillelõhnaga.

Parfüümvesi
Maht 100ml / 3.4 fl. oz.

PARIMAD MÄRKUSED Ivy Leaves - mandariin - pojeng
SÜDAME MÄRKUSED Cyclamen - Jasmine - Oru Lilly
PÕHIMÄRKID Drift Wood - White Musk

ANNICKE LUGU

Ühel õhtul 1936. aasta talvel muutus kõik Albert Fouquet 'jaoks. Fouquet oli sõitnud Megèvesse, Euroopa aristokraatia kohtumispaika, et osaleda oma sõbra Nicolase korraldatud õhtusöögil. Albert oli täiuslik prantsuse härrasmees, põnev ajaviitega kirglik rändur: ta lõi parfüüme oma isiklikuks kasutamiseks. Nendest parfüümidest sai tema sotsiaalses ringis soovide objekt ja ideaalne kingitus Alberti aristokraadisõpradele erilistel puhkudel. See maagiline öö Megèves pööras Fouquet 'elu tagurpidi: see oli Annicke, noor Austria tüdruk, pankuri ja Ungari aadli tütar. Tema erakordne ilu, loomupärane elegants ja vastupandamatu isiksus panid Alberti südame löögi vahele. Ta oli kõige hämmastavam naine, keda ta kunagi kohanud on.

 Nende vestlus ja tantsimine koos kaminasoojusega sellel külmal talveõhtul jätsid Fouquet ’meeltesse ja südamesse jäljendi ning kustumatu Annicke'i pildi. Kahtlemata oli ta kohtunud kõige põnevama naisega, mida keegi mees oleks eales osanud ette kujutada. See maagiline öö muutus päevaks, kuid Albert pidi päikesetõusul lahkuma Pariisi. Kuid mitte enne Annicke'ile südamliku kirja kirjutamist, milles ta väljendas oma tulist soovi teda uuesti näha nii kiiresti kui võimalik. Möödusid kuud ja Albert ja Annicke vahetasid palju kirju. Nende armastuse, soovi ja unistussõnad inspireerisid Fouquetti looma ainulaadse ja peene parfüümi, mis koondas kõik selle, mida Annicke talle tähendas.

Parfüüm, mis oli sama kallis kui naine, kes oli hõivanud ta südame. Kui nad jälle Viinis kohtusid, üllatas Albert Annicket oma esimese loominguga. Teda hämmastas lõhn, nagu ka tema tuttavaid, tekitades noore parfümeeria ümber vastupandamatu huvi. Sellest hetkest alates, kui Albert külastas oma armastatud Annicke, üllatas ta teda uue loominguga, uue aromaatse pärliga kasvavale kollektsioonile. Lõhnad, mis teda rõõmustasid ja paelusid, on alati kõige peenemate lõhnade kombinatsioonid. Ja nüüd, palju aastaid hiljem, toodab Eight & Bob samu lõhnu naistele, keda sarnaselt Annickele võlub selle ainulaadse lõhnakollektsiooni ainuõigus.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexW
BrändEight & Bob

185,00 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    21 other products in the same category: