Baruti Berlin im Winter 30 ml Perfume Vaata suuremalt

Atl. Oblique, LIGHTFALLS, Eau de Parfum, 50 ml

Valguskeha, mis pulseerib energiast. Õnnelik ja särav, kastab ta kõik enda ümber värvilise valgusega. See on nii jõud kui ka inspiratsioon, nagu päike ise.

LIGHTFALLS Eau de Parfum on pühendatud nähtusele, mida me nimetame valguseks kõigis selle aspektides, ümbritsedes meid valguse ja värvide juga.
LIGHTFALLSi koostis meenutab täielikku värvipaletti, mis särab nootidega, mis ulatuvad puidulisest ja soojast kuni puuviljase ja värskeni.

Tipunootides domineerivad vürtsikad, prisked akordid, mis koosnevad erinevatest pipra- ja greibitüüpidest. See sädeleb nagu päikesekiirguse särava valguse tunne nahal.

Südamenoot, mis koosneb vürtsikast ja aromaatsest safranist ning vetiverist, meenutab mõnevõrra pilvedest läbi murduvat valgusvihku. Seal, kus see puudutab maad, rahustab ja soojendab.

Liivapuu, vaigumahlaõli ja puidune merevaik ühenduvad baasnootides, moodustades puidulise, kuiva ja magusa palsami lõhna. Nagu valguskiir, mis murrab läbi lehtmetsa.

Valgus ja lõhn sulavad kokku lõhnavaks valguskehaks, mis iseloomustab seda lõhnavett. Võrdle seda tantsiva valgussademega, mis ühendab endas värskeid pipra- ja sooje puidunoote.

TOP NOTE: Timurmarja, greibi, roosa pipar

HEART NOTE: Safran, Vetiver

BASE NOTE: sandlipuu, puidune ambra, palsam, palsam

Lisainfo:

Maht50 ml
SexUnisex

135 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    7 other products in the same category: