Como Lake, BACIO NELLA PIOGGIA, Perfume Spray 100ml

"Suudlus vihmas" on Bacio Nella Pioggia, mis segab piparmündi ja eukalüpti kuusepalsami, geraaniumi ja roosiga, lõpetades Kanada männi, seedripuu ja Peruu palsamiga.

Lõhn, mis meenutab aluskasvanduse ozoniseeritud lõhna intensiivsust. See on armastuse kohtumine, kus kaks armastajat kohtuvad taas pärast lõputuid lahusoleku päevi, jooksevad teineteise sülle ja suudlevad tuliselt, märkamata, et nad on vihma käes märjaks saanud. Maagiline hetk, mil mõlemad armastajad kaotavad kontakti ümbritseva maailmaga.

Tipunoodid: veeakord, piparmünt, eukalüpt.

Südamenoodid: roos, geraanium, kuusepalsam.

Põhjanoodid: kanada mänd, seederpuu, peruu palsam.

Viiest parfüümist koosnev kollektsioon, mis meenutab Como järve maagilist atmosfääri ja sealt pärit eluhetki. COMO LAKE parfüümibrändi loomisel ammutas Celso Fadelli, kellel on kolmekümneaastane kogemus edukate kunstiparfüümiprojektide kureerimisel ja loomisel, inspiratsiooni maailma ühe kaunima järve lõhnadest.

Viis essentsi, millest igaüks on seotud konkreetse emotsiooniga, mis kaasneb romantiliste päevadega järve ääres, mis kõik on loodud selleks, et jäljendada maagilisi aistinguid, mida järv meile heldelt pakub. Iga lõhn pakub erinevaid lõhnaaineid, mis peegeldavad nüansse, mis on loodud eriliste hetkede esilekutsumiseks.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex

140 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    4 other products in the same category: