Detaille 1905, Hair Mist Rose Nuit, 50 ml

Rose Nuit juukselõhn: parfümeeride hinnaline lill annab naiselikkust. Nii hooldus kui ka lõhn, see parfüümne udu kaitseb ja sublimeerib teie juukseid, paljastades väga sensuaalse jälje. Kasutatuna üksi või koos Rose Nuit eau de parfumiga, tähistab see juuksesudu täiesti uut ja põnevat parfüümirituaali.

Maison Detaille loob ainulaadse ja rafineeritud juuksesudu, millel on kahekordne lubadus : hooldab juukseid, tuues samal ajal sõltuvust tekitava parfüümse loori. Esivanemate praktika ja peen naiselikkuse puudutus, Detaille muudab selle žesti veelgi võrgutavamaks, kuna valem integreerib hoolduse eelised. See ühendab glütseriini ja aquaxyl ® juuksekiu ja peanaha sügavniisutamiseks. Tekstuur on pehme ja kerge, juuksed on siidised ja läikivad.

Ideaalne kaaslane samanimelisele eau de parfumile, Rose Nuit juuksesudu sublimeerib roosi sensuaalsust, mida täiustavad patšuli ja valge muskus õrnade ja lummavate idamaiste aktsentidega.

See uus žest rõhutab Rose Nuit'i sügavat ja lummavat jälge : lõhn nagu nahatätoveering.

Eau de parfumit kajastades annab Detaille'i juuksesudu sellele väärtuslikule pudelile uue tõlgenduse, muutes selle veelgi rafineeritumaks ja nomadilisemaks. Puhaste ja sirgete joontega disainitud valguse ja läbipaistvuse koosmõju, raske klaasi ja kuldse peegliga viimistletud luksuskorgiga, tekitab ehtsat luksust. See on kaine, kuid originaalne looming: Art déco mustade araabitsate ülevoolavus on vastuolus pudeli ajatu elegantsiga. Selle põneva kollektsiooni kaksikmõjulisuse puhas väljendus, prestiižne pudel on paigutatud väga voolujoonelisse, kuid rafineeritud terrakottapunasesse ja kuldsesse korpusesse: intensiivne ja kirglik värv, mis on sama sõltuvusttekitav kui Rose Nuit'i jälg.

Spray 50ml.

Lisainfo:

Maht 50 ml
Sex W
Bränd Detaille 1905

60 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: