Detaille 1905, Hair Mist Fleur de Peau, 50 ml

Tehke Fleur de Peau sensuaalne kogemus lõputuks. Alates eau de parfumist kuni uue juuksesuitsuni, täielik parfümeeriv rituaal. Nii hooldus kui ka lõhn, see parfümeeritud udu kaitseb ja sublimiseerib teie juukseid, paljastades väga sensuaalse jälje. Õrnad ja värsked lillelised noodid kohtuvad sensuaalsete puiduaktsentidega, nii et iga pealiigutus jätab unustamatu mälestuse.

Maison Detaille loob ainulaadse ja rafineeritud juuksesudu, millel on kahekordne lubadus : hooldab juukseid, tuues samal ajal sõltuvust tekitava parfüümse loori. Esivanemate praktika ja peen naiselikkuse puudutus, Detaille muudab selle žesti veelgi võrgutavamaks, kuna valem integreerib hoolduse eelised. See ühendab glütseriini ja aquaxyl ® juuksekiudude ja peanaha sügavniisutamiseks. Tekstuur on pehme ja kerge, juuksed on siidised ja läikivad.

Fleur de peau juuksesudu sublimeerib samanimelist Detaille'i ikoonilist lõhna, mis mängib taas oma hellitavate ja meeliköitvate nootidega : tsitruse akord, apelsiniõied, seedripuu, muskus ja valged lilled. Faktiline kvintett, mis paljastab sensuaalse jälje, nagu päikesest soojenenud nahk.

Eau de parfumit kajastav Detaille'i juuksesudu annab sellele väärtuslikule pudelile uue tõlgenduse, muutes selle veelgi rafineeritumaks ja nomadilisemaks. Puhaste ja sirgete joontega disainitud valguse ja läbipaistvuse koosmõju, raske klaasi ja kuldse peegliga viimistletud luksuskorgiga, tekitab ehtsat luksust.

See on kaine, kuid omapärane looming: Art déco mustade araabitsate ülevoolavus on vastuolus pudeli ajatu elegantsiga. Selle põneva kollektsiooni kaksikmõjulisuse puhas väljendus, prestiižne pudel on paigutatud väga voolujoonelisse, kuid rafineeritud terrakottapunasesse ja kuldsesse korpusesse : intensiivne ja kirglik värv, mis on sama sõltuvusttekitav kui Fleur de Peau'i jälg.

Lisainfo:

Maht 50 ml
Sex W
Bränd Detaille 1905

60 €

Toodet pole enam laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: