Eight & Bob, Hand Cream, 40 ml

See kätekreem kuulub Eight & Bob Les Essentiels sarja.

See kollektsioon on inspireeritud Calabria piirkonnas õitsvate apelsiniõite, pirnide ja bergamoti värsketest nootidest. Araabia jasmiini, valge muskuse ja neroli peen segu viib teid salapärasele reisile üle kristallselge vee, milles peegeldub uimastav päikeseloojang.

Meie kätekreem meenutab meile lenduvaid esemeid, mida me tahame kinni püüda ja käes hoida. See annab edasi meie kõige kallimaid hetki ja hellitab meie hinge.

ETTEVÕTTE

Niisutab käte nahka, jättes need lõhnastatud ja tunduvad nagu uued. Eeterlikud shea-, avokaado- ja mandliõlid ümbritsevad teie käsi, pakkudes leevendust kuivale ja dehüdreeritud nahale.

Kaubamärk on loonud selle sarja, et ümbritseda teid esemetega, mis lisavad teie igapäevaellu pisut soojust ja rõõmu. See kõik on mõeldud eriliste hetkede loomiseks ja meie sisemise minaga ühendamiseks.

KUIDAS KASUTAB

Kanna nii palju, kui vajad iga päev, et hoida oma käed niisutatuna. Veelgi parema tulemuse saavutamiseks kasuta seda pärast käte pesemist ja enne magamaminekut, et see toimiks kogu öö jooksul ja eeterlikud õlid tungiksid nahale veelgi sügavamalt.

MIKS VALIDA LES ESSENTIELS KÄTEKREEM?

Sest see lõhnab värskelt ja puhtalt.
Sest see ei lõhna mitte ainult hästi, vaid ka niisutab intensiivselt.
Sest nagu kõik Eight & Bobi tooted, on ka see ainulaadne, elegantne ja eksklusiivne.

Lisainfo:

Maht40 ml
SexUnisex
BrändEight & Bob

21 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: