ELECTIMUSS London, ETERNALLY YOURS Travel Set (Atomiser + 3 Travel Sprays) Vaata suuremalt

ELECTIMUSS London, NERO Travel Set Refill (5 Travel Sprays)

Electimuss on kuulus luksuslike ja luksuslike pudelite poolest, kuid nüüd saab meie parfüüme nautida ka reisil olles, kasutades meie uusi reisikomplekte. See komplekt sisaldab viit meie populaarset NERO kollektsiooni parfüümi.

Christian Provenzano Capua

See julge, lämbe suitsune seedripuu on sujuv ja hästi ümardatud. Elemi ja küpressi tipp sulandub sujuvalt suitsusesse südamesse, mis koosneb seedrist ja suitsupulbrist, ning võrgutavasse mahedasse baasi, mis koosneb vetiverist, merevaigust ja patšulist.

Marco Genovese Black Caviar

Rikkalik ja originaalne parfüüm. Oudi ja seederi tipunoodid sulanduvad kaaviari rikkaliku soolasusega, mis omakorda loob harmoonia aromaatse lavendli-salvejaga. Tammimohu, vetiveri ja patšuli mahepõhi annavad sellele ikoonilisele parfüümile sügavuse ja pikaealisuse.

Mercurial Cashmere by Sofia Bardelli

Bergamoti, roosa pipra ja kardemoni sädelevad heledad tipunoodid sulavad kokku sensuaalse, sametise, võise iirise ja ambra südamikuga. Karamelli, tonka, vanilli ning kergelt suitsune oud ja seedri soe puidune põhi paljastavad lõpuks tumeda, kergelt gurmaanilise baasi.

Cécile Zarokiani Vanilla Edesia

See külluslik looming on gastronoomiliste naudingute rikkalik kornukopia: kreemjas vanilje, eksootilised puuviljad, tsitrused ja mõrumandel, maitsestatud eksootiliste vürtsidega, hajutatud roosi tsentifoolia ja lilledega, mida toetab sõltuvust tekitav nahast, gurmaanidest ja puidust koosnev baas.

Sofia Bardelli Vixere

See külluslik ja sensuaalne kreemjas lilleline on romantiline jalutuskäik läbi päikesepaisteliste tsitrusviljapuude lossiparkidesse, kus lillelillede ja valgete lillede peadpööritav pilv lamab võrgutavale pehme muskuse ja vanilliga alusele.

Sisu
Komplektis on viis 10ml pihustit - üks igast parfüümist. Pihusti ei kuulu komplekti.

Lisainfo:

Maht50 ml
SexUnisex

175 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    27 other products in the same category: