ELECTIMUSS London, OUD ADDICT Travel Set (Atomiser + 3 Travel Sprays)

Electimuss on kuulus luksuslike ja luksuslike pudelite poolest, kuid nüüd saab meie parfüüme nautida ka reisil olles, kasutades meie uusi reisikomplekte. Luksuslik pihusti on ihaldusobjekt ja selle iseloomulik disain on eksimatult Electimuss.

Selles puhtast parfüümist koosnevas komplektis on esindatud kolm meie lemmikparfüümi - igaühes neist on oud, kuid väga erineva väljendusega. Oudisõpradele on see kohustuslik.

Rhodanthe by Sofia Bardelli

See on elujõuline ja sensuaalne, rikkalik merevaigukollane roos, mille keskmes on Bulgaaria roosi absoluutne lõhn, vürtsikas safran ja geraanium ning vaigune baas, mis koosneb patšulist, vanillist ja valgest muskusest.

Amber Aquilaria by Julien Rasquinet

Rikkalik merevaigust oud, mille puuviljased tipunoodid on virsik, mandariin ja kaneel, südames roos, neroli ja konjak ning vaigulises merevaigupõhjas on vanilje Bourbon sandlipuu ja Aquilaria oud.

Mercurial Cashmere by Sofia Bardelli

Bergamoti, roosa pipra ja kardemoni sädelevad heledad tipunoodid sulavad kokku sensuaalse, sametise, võise iirise ja ambra südamikuga. Karamelli, tonka, vanilli ning kergelt suitsune oud ja seedri soe puidune põhi paljastavad lõpuks tumeda, kergelt gurmaanilise baasi.

Sisu
Komplekti kuulub reisipihusti ja kolm 10 ml pihustit - üks igast parfüümist -, et saaksid pihustada kõikjal, kus iganes sa ringi liigud.

Lisainfo:

Maht30 ml
SexUnisex

175 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    27 other products in the same category: