ELECTIMUSS London, AUTUMN Travel Set (Atomiser + 3 Travel Sprays)

Electimuss on kuulus luksuslike ja luksuslike pudelite poolest, kuid nüüd saab meie parfüüme nautida ka reisil olles, kasutades meie uusi reisikomplekte. Luksuslik pihusti on ihaldusobjekt ja selle iseloomulik disain on eksimatult Electimuss.

See komplekt sisaldab kolme meie lemmikhooajalist lõhna.

Amber Aquilaria Juilen Rasquinet'lt.

Rikkalik merevaigust oud, mille puuviljased tipunoodid on virsik, mandariin ja kaneel, südames roos, neroli ja konjak ning vaigustunud merevaigust baas vanilje Bourbon sandlipuu ja Aquilaria oud.

Mercurial Cashmere by Sofia Bardelli

Bergamoti, roosa pipra ja kardemoni sädelevad heledad tipunoodid sulavad kokku sensuaalse, sametise, võise iirise ja ambra südamikuga. Karamelli, tonka, vanilje ning kergelt suitsune oud ja seeder paljastavad lõpuks tumeda, kergelt gurmaanilise baasi sooja puidulise baasi.

Capua by Christian Provenzano

See julge, lämbe suitsune seedripuu on sujuv ja hästi ümardatud. Elemi ja tsüpressi tipus sulanduvad sujuvalt suitsusesse südamesse, mis koosneb seederist ja suitsupulbrist, ning võrgutavasse mahedasse baasi, mis koosneb vetiverist, merevaigust ja patšulist.

Sisu
Komplekti kuulub reisipihusti ja kolm 10 ml pihustit - üks igast parfüümist -, et saaksite pihustada kõikjal, kus iganes te liigute.

Lisainfo:

Maht30 ml
SexUnisex

175 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    27 other products in the same category: