ELECTIMUSS London, CASPIAN CHERRY, 100 ml Pure Parfum

Caspian Cherry, autor Kevin Mathys

Plush, ekstravagantne, hellitusrikas

Caspian Cherry on ekstravagantne ja ahvatlev lõhn, mis püüab ideaalselt kinni kirsside rikkalikku lõhna, mis on asetatud elegantsele gurmaanilisele taustale.

Lõhn avaneb sametise mandlilikööri ja mahlaste mustade kirsside ahvatleva ja mängleva magususega, mida leevendab mõrumagus tume šokolaad. Lõhna arenedes jätkub hellalt vürtsitatud meenoot, mida piserdab pehme kookospähkliga. Seda gurmaanilist rikkust võimendab ja kontrastib kohvi ja vetiveri õrn soojus. Puudriline tonka laiendab kirsi muljet kogu lõhna ulatuses. Kreemjas sandlipuu ja siidiselt pehme valge šokolaad loovad rikkalikult dekadentse lõpu.

Kaspia meri tõi roomlastele igasuguseid aardeid kaubateede võrgustiku kaudu, mis ulatusid kaugemale nende maadest ja Anatooliast. Caspian Cherry on kummardus magusatele kirssidele, mida roomlased esmakordselt Kaspia mere ümbruses kohtasid. Inspireerituna nendest uutest hõrgutistest ja maitsetest, mis rõõmustasid Rooma pidude külalisi, on „Caspian Cherry“ moodne uusversioon meekarastest kookidest ja puuviljatortidest, mida roomlased nautisid oma mainekatel bakchanaalsetel pidudel.

Pealmine - Amaretto liköör, must kirss, tume šokolaad.

Süda - kaneel, vetiver, mesi, kookos, kohv.

Põhi - patšuli, sandlipuu, valge šokolaad, tonkauba.

Kõik meie lõhnad on Pure Parfum/Extrait ning neil on suurepärane projektsioon ja pikaealisus.

Lisainfo:

Maht 100 ml
Sex Unisex

235 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    29 other products in the same category: