ELECTIMUSS London, SPICE D'ARNO, 100 ml Pure Parfum

Celine Bareli Spice D'Arno

„Lohutavad ja rahustavad vürtsid, mis voolavad Arno jõe rütmis.“

Rahustav, voolav, lohutav

Spice D'Arno on rütmiline kompositsioon, mis liigub nagu jõe vool, mille järgi see on nime saanud. Spice D'Arno, mis avaneb ergutavate bergamoti, sidruni ja roosa pipra toonidega, kutsub esile uue seikluse alguse elavat energiat. Lõhn lookleb õrnalt edasi keerulisse südamesse, mis on täis tüümiani ja tsistrooni, mida pehmendab rahustav ja rahustav kliima absoluutne aroom. Cistus on austusavaldus Rooma seiklejate visadusele, lisades lillelise, magusa ja puidulise tooni kliide soojusele ja tüümiani nahkjas-soolasele aspektile.

Spice D'Arno baaslõhna magusus on põnevalt vaiguline vanilje, mis on soe ja omaksvõttev. Seda tugevdab ja toetab nahkne tunnetus. Kompositsiooni täiendab diskreetne, kuid võimas oudifassett, mis annab lõhnale jõudu ja kaalu ning tagab kestvuse.

Arno jõgi oli Rooma ajal üks Itaalia tähtsamaid veeteid. Jõe voolamine tõi endaga kaasa uusi ideid, aga ka kaubandust, kaupu ja elanikkonna liikumist. Spice D'Arnos tähistame uusi horisonte, mida roomlased rajasid, ja nende rajatud kaubateid, mis võimaldasid kaupade ja ideede liikumist kogu impeeriumi ulatuses. Mõned roomlaste transporditud kaubad olid vürtsid, nahad ja puidud, mida kõiki võib leida selles rahustavas kompositsioonis, mis voolab selle võimsa jõe igavese energiaga.

Top - roosa pipar (LMR), bergamot, sidrun, kardemon (LMR), elemi.

Süda - nahk, kliirens absoluut (LMR), cistus absoluut (LMR), tüümian, iiris, apelsiniõied.

Põhi - oud, vanilje (LMR), mürra, cashmeran.

Kõik meie lõhnad on Pure Parfum/Extrait ning neil on suurepärane projektsioon ja pikaealisus.

Lisainfo:

Maht 100 ml
Sex Unisex

235 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    29 other products in the same category: