ELECTIMUSS London, VANILLA EDESIA, 100 ml Pure Parfum

Cecile Zarokian'i Vanilla Edesia Vanilla Edesia

„Dekadentne vanilje lõhn, mis paljastab selle eksootilise orhidee vilja helged ja tumedad küljed.“

Oopulentne, hedonistlik, põnev

Vanilla Edesia on üleliigsusega koormatud lõhn. See avaneb veetlevalt elava tsitruse ja vürtside seguga, mis on kombineeritud mõnusa kibeda mandli tahuga. See pehmeneb ja süveneb, kui köömned ja koriander tulevad esile, rõhutades ja vastandades kreemjas vanilli, mis on lõhna keskmes.

Vanilla Edesia rikkalik ja väärtuslik vanilje absoluutne lõhn on tume, vaigune ja kergelt soolane. Kreemjas ja pähkline aktsent annab lõhnale liikumist, samas kui vürtsid soojendavad ja rikastavad kompositsiooni. Lõhna põhirõhk on vanilli rikkalikkuse ja seda tasakaalustava ja ümbritseva vürtsika köömne vahelises mängus.

Heliotroop, ylang ylang ja rose centifolia absoluutne toovad kaasa elegantsi ja rafineeritust, mis tagab, et see ei ole tavaline gurmaanilõhn, mida täiendab veelgi tugevam baas, mis koosneb tugevatest puidudest, vetiverist ja valgest muskusest.

Vanilla Edesia on tõeliselt meelte pidulik, kõlav ja põnev lõhn, mis viib gurmaanilõhnad uuele tasemele.

Edesia oli Rooma pidustuste jumalanna, tema pidulauad haigutasid tema pakutavate hõrgutiste raskusest. Vanilla Edesiaga tähistame gurmaaniliste lõhnade naudingut, austades seda kõige rikkalikumat jumalust. Vanilla Edesia ei ole mitte ainult lõhn, mis on täis söödavat vaniljet, mandlit, piimaseid noote ja vürtse, vaid ka piisavalt luksuslik, et Edesia saaks seda nautida!

Parfümeeride tsitaat Cecile Zarokianilt:

„Vanilla Edesia on üles ehitatud duaalsusele - nagu vanilli enda lõhn, mis võib esile kutsuda magusust ja süütust, kuid millel on ka tumedam, vürtsikam ja nahkisem külg.

„Ühelt poolt toob parfüümi lilleline, gurmaanne, kreemjas, muskusjas osa pehmust, mugavust ja sensuaalsust, teiselt poolt ilmneb tugev iseloom läbi puiduliste, vürtsikate ja nahkjate tahkude.

„Minu jaoks tähendas see briifing just külluslikkust ja külluslikkust, mistõttu on meil nii palju koostisosi ja nii pikk püramiid. See on väga keerukas ja keeruline parfüüm, kuid see on ka ahvatlev, sõltuvust tekitav ja kergesti kantav lõhn.“ Cecile Zarokian

Top - Bergamot, mandariin, kibuvitsa mandel, heliotroop, roosa pipar, palavik.

Süda - Ceylan Cinnamon, köömen, koriander, roos centifolia absolute, gurjum balsam, ylang ylang, kreemjas/miljane noot.

Baas - Vanilje absoluut, patšuli, tsüpriool, Haiti vetiver, sandlipuu, Virginia seeder, merevaigupuu, valge muskus.

Kõik meie lõhnad on Pure Parfum/Extrait ning neil on suurepärane projektsioon ja pikaealisus.

Lisainfo:

Maht 100 ml
Sex Unisex

325 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: