ELECTIMUSS London, CUPID'S KISS, 100 ml Pure Parfum

Julien Rasquinet' „Amori suudlus“.

„Magnetiline iirisepaar, mis on mokkamattesse mähitud.“

Julge, keeruline, elektriline

Cupid's Kiss on luksuslik ja ajatu segu kõige pehmemast mokkast ja ahvatlevast iirisest. Armastuse keerukusest inspireeritud Cupid's Kiss on mitmekülgne ja vastuoluline, näidates omakorda elemente, mis on sensuaalsed, õrnad, nostalgilised ja võimsad.

Cupid's Kiss algab elava roosa pipra sooja embusega, mille kontrastiks on kirglik bergamot, ning viitab esimeste kohtumiste elektrilisusele. See sulandub järk-järgult võise, rafineeritud orrise südamesse, mis vastandub ümarale immortellile. Lõpuks lummab selle lummava lõhna põhi siledat sandlipuud ja pehmemat mokkatallast, mis annab sellele elegantsele ja igavesele kompositsioonile loomuliku ja ahvatleva varjundi.

Armastus võib esineda paljudes vormides, olgu selleks siis sõprus, perekondlik või romantiline armastus. Ükskõik, millist armastuse vormi me ka ei käsitleks, üks on kindel; see on keeruline. See keerukus peegeldub selles lõhnas leiduvates väga üksikasjalikes ja nüansirikkates tahkudes. Üks asi on kindel, alates roosa pipra alguse kosutavast õrnusest kuni orrise südamesoojuse pehme mugavuseni ja lõpetades keerukate mokkanahast elementidega baaslõhnas: Cupid's Kiss on lõhn, mis sobib kõige aegumatumale inimlikule püüdlusele, armastusele.

Top - roosa pipar (LMR), bergamot.

Süda - Orris (LMR), immortelle absolute (LMR).

Baas - labdanum (LMR), oud (LMR), Uus-Kaledoonia sandlipuu (LMR), mokkapuu.

Kõik meie lõhnad on Pure Parfum/Extrait ning neil on suurepärane projektsioon ja pikaealisus.

Lisainfo:

Maht 100 ml
Sex Unisex

445 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: