ELECTIMUSS London, MERCURIAL CASHMERE hair mist, 100 ml

Mercurial Cashmere Sofia Bardelli poolt.

„Tekstuurne valge lilleline lõhn, millel on magusat tooni.“

Vastupandamatu, rikkalik, sõltuvust tekitav.

Meie juuksevannid on peened, kerged, mitte-rasvased pihustid, mis toidavad ja niisutavad juukseid, jättes need läikivaks, pehmeks ja lõhnavaks. Kerget toodet saab piserdada stiliseeritud juustele, et anda neile täiuslik viimistlusvärv.

Meie juuksesummutid niisutavad ja hooldavad juukseid, suurendades nende läiget ja juhitavust, lisades samal ajal parfüümikihi, mis hoiab juuksed terve päeva värske ja lõhnavana. Meie juuksesummuti sisaldus on 5%, mis muudab selle pehmemaks ja vähem esilekerkivaks variandiks võrreldes meie parfüümidega, mille sisaldus on 25-30%.

Argania Spinosa Kernel Oil on pärit argaaniapuu viljadest ja seda kasvatatakse ainult Marokos. Sellel on antioksüdantsed omadused, mis aitavad neutraliseerida vabu radikaale, mis võivad kahjustada juuksevõlvi ja aidata kaasa värvi tuhmumisele.

Keratiin on looduslik valk, mis aitab tugevdada juukseid ja taltsutab õrnalt ka säritust. Lisaks läikivale viimistlusele aitab see juukseotstele kandes vähendada lõhenenud juukseotste välimust ja mõju.

Pantenool Pro-Vitamiin B5 on kasulik nii juustele kui ka peanahale, see aitab lukustada niiskust ja ennetada juuksekarva kuivamist. Samuti aitab see leevendada peanaha ketendamist, kui seda kasutatakse koos täiendavate juuksehooldusvahenditega.

Parfüümi koostisosad: Alcohol Denat [SD Alcohol 40-B]. Parfum [lõhnaaine]. Citronellool, Linalool, Limonene, Coumarin, Alpha-IsoMethyl Ionone, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Citral, IsoEugenol.

Mercurial Cashmere on vegan ja julmusevaba.

Top - Madagaskari roosa pipar, kardemon, Itaalia bergamot.

Süda - Hall merevaik, tuberoos, lillakad ja iiris.

Baas - oud, muskus, tonkauba, vanilje, karamell, kashmeeripuu, Neitsitee seeder.

Mercurial Cashmere'i avanemine on särav ja julge, särades roosa pipra ja bergamotiga. Kardemon lisab kompositsioonile sooja iirisatsiooni, mis annab kiiresti teed rikkalikule ja luksuslikule südamele. Tuberoosi valged lilleõied asuvad võise ja sametise halli merevaigu voodil, mis on võrgutav ja hõrk. Violett ja iiris pehmendavad lõhna südant ning tagavad tasakaalu ja tasakaalustatuse, mitte liiga magus, mitte liiga lilleline.

Vanilje, karamell ja tonkauba moodustavad luksusliku aluse, millel lõhn toetub. Kashmiiripuu ja seeder annavad pehme tunde, samal ajal kui oud annab kontrasti. Mercurial Cashmere on ainulaadne ja väga kuulus lõhn, mis pööritab pead ja köidab tähelepanu, kus iganes te seda kannate.

Lisainfo:

Maht 100 ml
Sex Unisex

155 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: