Boadicea the Victorious, EMPIRE, Eau de Parfum 100 ml

Rõõmustav lõhn, impeeriumis taandumatu lõhn, võit ja vallutus, mis võidutses kõigi üle. Magoolia, jasmiini ja gardeenia peal on Sitsiilia bergamoti ja ploomi võidukad noodid.

LUGU
Briti impeeriumi tuline ajalugu on kapseldatud selle juubeldava lõhna, võidu ja vallutusretke vahel, rikas magnoolia, jasmiini ja gardeeniaga. Lisage võidukaid tipp-noote, nagu Sitsiilia bergamot, ploom ja Baies Rose, ja teil on maailmaruumi jaoks valmis eau de parfüüm, mis põlistab ajatut traditsiooni ja tekitab kestvaid muljeid rohelisest ja meeldivast maast. Patriotismi ja optimismi lõhn, mis tungib meeli, et luua valdkond, kus kandja valitseb ülimuslikult, hell ja feisiline saluut impeeriumi suurtele päevadele.

Tipunoodid: virsik, ploom, Sitsiilia mandariin, roosa pipar ja Sitsiilia bergamot;

Keskmised noodid: gardeenia, magnoolia, jasmiin sambac ja mairoos;

põhjanoodid: vaarikas, patšuli, valge muskus, vanilje, sandlipuu, vetiver ja merevaik.



TULEKAHJU KOGUMINE

Tulekahju transformatiivne efekt on inspiratsiooni ainulaadsete eau de parfüümide kollektsiooni taga, mis tõuseb Phoenixi moodi leekidest, et hellitada kandjat märkmetega, mis ulatuvad oudist ja orrist kuni zesty apelsinililleni. Laske endale kompromissitu rada, nagu oleks ka kuningannal Boadiceal endal, matkata kõiki, kes teie ees käivad. Mõnel võib olla liiga kuum käsitseda. Nagu kõigi Boadicea Victorious lõhnaainete puhul, annavad nii eau de parfüümid kui ka puhtad parfüümid nahale erakordse vastupidavuse.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

410 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: