Boadicea the Victorious, EXALTED, Eau de Parfum 100 ml

LUGU

Sellele ülbele eau de parfüümile on lisatud ülivõrget suursugust sünteesi erksate tsitrusviljade nootide, puitunud põhimärkmete ja helkiva lillelise südamega, millest väljuvad nelk, litši ja ähmaste lõhnade mäss tuberoosist ja apelsinist õitest iirise ja virsikuni.

On väike ime, et Exaltedist on saanud kindel lemmik nende seas, keda ei kardeta märgata, kes tunnevad uhkust selle üle, et tähistavad Briti meisterlikkust ja naudivad rõõmu kõigist asjadest, mis on eredad ja ilusad.

Kogege enda jaoks seda väljaütlemise tunnet, mis tekib sellise virgutava loomingu kandmisest.

Tipunoodid: apelsin, rohelised noodid, sidrun, mandariin, tomatileht ja bergamot;

Keskmised noodid: jasmiin, liilia, tuberoos, apelsiniõied, virsik, violett, roos, litši, geraanium, iiris, nelk (vürts), vürtsid

põhjanoodid: mesi, vanilje, seeder, sammal, sandlipuu, merevaik ja muskus.


TULEKAHJU KOGUMINE

Tulekahju transformatiivne efekt on inspiratsiooni ainulaadsete eau de parfüümide kollektsiooni taga, mis tõuseb Phoenixi moodi leekidest, et hellitada kandjat märkmetega, mis ulatuvad oudist ja orrist kuni zesty apelsinililleni. Laske endale kompromissitu rada, nagu oleks ka kuningannal Boadiceal endal, matkata kõiki, kes teie ees käivad. Mõnel võib olla liiga kuum käsitseda. Nagu kõigi Boadicea Victorious lõhnaainete puhul, annavad nii eau de parfüümid kui ka puhtad parfüümid nahale erakordse vastupidavuse.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

410 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: