Boadicea the Victorious, EMPOWERED , EDP 100ml

Andke endale võimalus tunda end elusana ja kontrolli all uue sädeleva aroomiga, mis on täis Aadria mere iseloomu ja võlu.

LUGU

See on selle täieliku köitva parfüümi lõhnav lubadus Boadicea värskest Itaalia kollektsioonist. Selle noorendav jõud algab viiruki ja aromaatsete akordide elava tõusuga, mis pehmeneb, kui jasmiini õrnad lillenoodid tõusevad esiplaanile, enne kui need ankurdatakse soklise muskuse ja merevaigu aluspõhja. See on bravuurne etendus, mis on täis Aadria mereloomi ja tervitavat soojust - meisterlik looming, mis näib võimaldavat kõike.

Tipunoot: Frankincense;

keskmine noot: jasmiin;

põhjanoot: merevaik.

VAIMNE KOGU

Võtke üks kriips elanit, segage see piiramatu eluga ja teil on tähistatud Vaimu kollektsioon, mis on 21. sajandi keerukuse kehastus. Avastage provokatiivsete lõhnade maailma, mis kiirgab veetlust, nende lummavaid sooja toone ja keerukaid noote, mis kogu päeva jooksul end pidevalt avaldavad. Trotslikult piiramatu lõhn vaba vaimu jaoks, mis sa oled. Nagu kõigi Boadicea Victorious lõhnade puhul, annavad nii parfüümidvesi kui ka puhtad parfüümid nahale erakordse vastupidavuse.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

225 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: