Boadicea the Victorious, ADORATION, EDP 100 ml

Segades valgust ja varju mängulises külluses, on uue Itaalia kollektsiooni kummardamine hiilgav austusavaldus minevikule ja põnev samm tulevikku.

LUGU

Nii nagu Iceni austas, kui roomlased teda kartsid, väärib kuninganna Boadicea meie vapras ajaloos erilist kohta. Julgelt ja ajendatult on tema vaim jäädvustatud Adorationis - safraniga koormatud parfüüm uuest sädelevast Itaalia kollektsioonist. Kambodža puidust bosky aluse ja patšuli taltsutamata tangu kohal on bergamoti, heleda Tuneesia roosi ja violetsete lehtedega lämmatatud Adoration segab mängulises rohkuses valgust ja varju. Rõõmsa ja Võimatu kõrval seistes on see nii hiilgav austusavaldus minevikule kui ka põnev samm tulevikku.

Tipunoodid: kardemon, bergamott ja safran;

Keskmised noodid: roos, violetileht ja koriander;

Põhjanoodid: patšuli, vanilje, puidunoodid, muskus ja merevaik.

VAIMNE KOGU

Võtke üks kriips elanit, segage see piiramatu eluga ja teil on tähistatud Vaimu kollektsioon, mis on 21. sajandi keerukuse kehastus. Avastage provokatiivsete lõhnade maailma, mis kiirgab veetlust, nende lummavaid sooja toone ja keerukaid noote, mis kogu päeva jooksul end pidevalt avaldavad. Trotslikult piiramatu lõhn vaba vaimu jaoks, mis sa oled. Nagu kõigi Boadicea Victorious lõhnade puhul, annavad nii parfüümidvesi kui ka puhtad parfüümid nahale erakordse vastupidavuse.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

235 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: