Botanicae Expressions, Ebano, Elixir de Parfum, 75 ml

Ebano, Elixir de Parfum

Sukeldu Ryszard Kapuściński vaprasse narratiivi "Ébano" lõhnaga, mis väljendab tema teekonna olemust tundmatusse.

Noodid

Tip: roosa pipar, punased puuviljad, palsam, palsam.

Keskmine: Lõhn: Kakao, praline, mürra

Põhi: Lõhn: Vanilje, Styrax, Tammepuu

Inspiratsioon

Ryszard Kapuściński raamatu "Päikese vari" (hispaania keeles Ébano) lehekülgedel peitub lugu julgusest ja uurimisest, teekond tundmatusse, mis jutustab 20. sajandi Aafrika olulistest ajaloolistest hetkedest, kaotamata seejuures silmist igapäevaseid üksikasju. See on tähelepanuväärne teekond Poola ajakirjanikust, kes piiratud eelarve juures kajastas üksi enamikku tähtsatest ajaloosündmustest, süvenedes sügavale Aafrika südamesse ning seades kahtluse alla stereotüübid ja üldtunnetused.

Meie parfüüm "Ebano" võtab kokku selle erakordse seikluse olemuse, kus autor elas kõige tagasihoidlikumates elukohtades, seisis silmitsi surmavate haiguste ja uskumatute ohtudega, kuid ei kaotanud kunagi oma selget ajakirjanduslikku vaatenurka ega oskust luua uskumatuid jutustusi. See lõhn on austusavaldus mehe julgusele ja pühendumusele, kes julges minna tundmatusse, et jagada meiega erakordseid lugusid.


Lõhnanoodid

Roosa pipra, punaste puuviljade ja palsamite tipunoodid peegeldavad kogu kontinendi kogemuste intensiivsust ja mitmekesisust, hõlmates selle vaimsust ja mõistatuslikku ilu.

kakao, pralinee ja mürra südamenoodid kastavad meid nende lugude sügavusse, Aafrika ööde pimedusse ja tule ümber jagatud lugudesse, meenutades otseste ja intensiivsete nootidega nende päritolu.

Vanilli, styraxi ja tammepuu baasnoodid annavad sellele kompositsioonile harmoonilise ja magusa lõpu, mis on nagu hästi koostatud loo lõpp.

Lisainfo:

Maht 75ml
Sex Unisex

145 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: