Botanicae Expressions, Endurance, Elixir de Parfum, 75 ml

Endurance

Inspireeritud müütilisest reisist lõunapoolusele Endurance'i pardal, meenutab iga noot Shackletoni ja tema meeskonna talumatut vaimu.

Märkused

Tip: greibi, ananass.

Keskmine: aroom: Lavendel, ingver, monoi

Põhi: Lõhn: Lõhnatoon, lõhnatoon, lõhnatoon, lõhnatoon: muskus, seeder, hall merevaik

Inspiratsioon

Lugu Ernest Shackletonist ja tema legendaarsest ekspeditsioonist lõunapoolusele Endurance'i pardal on lugu ellujäämisest, vaprusest ja vastupidavusest, mis on jätnud kustumatu jälje polaaruuringute ajalukku. Briti seikleja Shackleton jäi Antarktika jäässe lõksu, kui tema laev Endurance jäi kinni. Järgnes eepiline odüsseia, mille käigus ta jäi ellu karmis ja üksildases kohas.

"Endurance" kajastab selle halastamatu võitluse elu eest maailma äärel. Igas lõhnas võib leida Shackletoni ja tema meeskonna taltsutamatut vaimu ning reklaami, mis värbas neid vapraid mehi, nii selgelt ja siiralt kui ka müütiliselt.

Lõhnaline märkus

Greibi ja ananassi tipunoodid peegeldavad värskust ja elujõudu, mida Shackleton ja tema mehed säilitasid isegi kõige keerulisemates oludes.

Lavendli, ingveri ja monoi südamenoodid viivad meid avarale valge ja sinisele alale, kus Endurance'i meeskond püsis kuude kaupa ilma järeleandmisi tegemata.

Muskuse, seedri ja halli merevaigu baasnoodid tagavad kauakestvuse ja püsivuse, lisades samas mere- ja puidunoodid, mis püüavad esindada jäässe lõksu jäänud laeva.

Lisainfo:

Maht 75ml
Sex Unisex

145 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: