Luce di Sorrento, PREMIUM LUX OIL, 15 ml

INTENSIIVNE SÄRA, ELUSTAV NÄOÕLI

- Aitab säilitada naha loomulikku niiskustaset
- soodustab rakkude taastumist ja regenereerimist
- Toidab ja tugevdab naha barjääri
- Kiiresti imenduv ja mitte-rasvav õli

Kontsentreeritud koostis, mis on rikas väärtuslikest looduslikest naha vananemise vastu kaitsvatest õlidest, mis ühendab Sorrento sidruni eeterlikust õlist ja Sorrento poolsaare orgaanilisest ekstra neitsioliiviõlist valmistatud LemonLux® kompleksi E-vitamiini ja taimse skvaleeniga, et pakkuda intensiivset ja ainulaadset hooldust naha taaselustamiseks, taastamiseks ja säravaks muutmiseks.

KUIDAS KASUTAB

Tekstuur imendub väga kiiresti ja tulemuseks on särav ja sametine nahk. Pange 3-5 tilka õli oma soojadele fingertippidele, et nautida Sorrento sidruni eeterliku õli lõhna, mis on võimas liitlane, et stimuleerida naha toonust ja sära ning äratada meeled. Masseerige õrnalt näole, kaelale ja dekolteele. Tõhususe suurendamiseks ja globaalse ilurituaali jaoks soovitame kombineerida mõned tilgad Premium Lux õli Global Lux kreemi ja Perfection Lux seerumiga.

TOIMEAINED

LemonLux® / E-vitamiin / Taimne skvaleen oliiviõlist / Linaseemneõli / argaaniaõli / riisiõli.

KOOSTISOSAD

*Olea europaea viljaõli, kaprüül/kapriksete triglütseriid, Gossypium herbaceum seemneõli, Linum usitatissimum õli, Argania spinosa tuumaõli, Oryza sativa kliide õli, tokoferool, **Citrus limon koorõli, limoneen, beeta-sitosterool, skvaleen.

*Extra neitsioliiviõli Sorrentina poolsaarelt mahepõllumajandusest.
**Sorrento sidruni eeterlik õli, mis on valmistatud Sorrento sidrunist. Garanteeritud minimaalne kaalusuhe: 50 g Sorrentose kaitstud geograafilise tähisega sidruni terveid vilju 15 ml toote kohta.

Lisainfo:

Maht15 ml
SexW

105 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: