Luce di Sorrento, SUBLIME LUX ESSENCE LOTION, 100 ml

KONTSENTREERITUD HELENDAV ESSENTS

- Nahk tundub pehme, sile ja niisutatud
- Jume on koheselt ühtlustunud ja särav.
- Pooride minimeerija ja tumedate laikude minimeerija
- Koorib õrnalt, eemaldab surnud naharakud

Kontsentreeritud vee-geeliga valgustav ja niisutav kreem, mis taastab ja võimendab naha loomulikku sära. Uuenduslik koostis soodustab toimeainete nahasisest tungimist, ühendades kreemi värskuse ja hoolduse tõhususe, jättes naha kompaktseks ja säravaks. Koostise keskmes on väärtuslik LemonLight® ensüümne sidruni ekstrakt koos 5 erineva molekulmassiga hüaluroonhappega ja C-vitamiiniga. Nahk tundub koheselt värskendatud, niisutatud ja pungilisena ning meeled äratatud ja stimuleeritud. Valemit täiendab probiootikum, mis taastab ja tugevdab nahabarjääri ning rahustab tundlikku nahka.

KUIDAS KASUTAB

Kandke hommikul ja õhtul pärast puhastamist. Annustage väike annus peopesale ja kandke see näole, kaelale ja dekolteele. Kandke õrnalt koputades ja masseerige paar sekundit kuni täieliku imendumiseni. Jätkake Luce di Sorrento ilurituaali järgmiste etappidega

TOIMEAINED

LemonLight® / hüdrolüüsitud glükosaminoglükaanid 200/800 Da / naatriumhüaluronaat 3 KDa, 10 KDa, 1,6 MD / hüaluroonhape 10 KDa / ristseotud hüaluroonhape / C-vitamiin / Lactobacillus ferment / Citrus aurantium amara õievesi / Niatsiinamiid / Sorrento sidruni eeterlik õli / merevesi.

KOOSTISOSAD

Aqua, Citrus aurantium amara flower water, Hamamelis virginiana leaf water, Polyglyceryl-6 caprylate, Xanthan gum, Trehalose, Hydrolyzed glycosaminoglycans, *Citrus limon peel oil, Ethyl ascorbic acid, Maris aqua, Niacinamide, Panthenol, Maltodextrin, Sodium hyaluronate, **Citrus limon peel extract, Lactobacillus ferment, Hyaluronic acid, hüdrolüüsitud hüaluroonhape, proliin, naatriumhüaluronaadi ristpolümeer, etüülheksüülglütseriin, tetranaatriumglutamaatdiatsetaat, sidrunhape, naatriumbensoaat, kaprüülglükool, Glütseriin, diasolidinüülkarbamiid, hüdroksüatsetofenoon, propüleenglükool, fenoksüetanool, 1,2-heksandiool, limoneen, propaandiool, jodopropünüülbutüülkarbamaat, kaaliumsorbaat. *Sorrento sidruni eeterlik õli. **Entsümaatiline sidruni ekstrakt.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexW

76 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: