Sonia Rykiel, VINTAGE RIBBON STUDS

Vintage Ribbon kollektsiooni keskmes on ümmargused, põimitud vormid, mis on Sonia Rykielile südamelähedastes värvides. Iga kompositsioon seob ja lahutab end spontaanselt, et tekitada kauneid sädemeid.

Peenest kullatud messingist.
Valge kristall
Käsitöönduslik, käsitsi valmistatud

SONIA RYKIEL

Ikoniline Prantsuse kaubamärk poole sajandi pikkuse ajalooga. Disainer Sonia Rykiel on alati suhtunud moesse irooniliselt ja püüdnud mõelda väljaspool kasti. Nii on ta leiutanud õmblustega asju väljastpoolt ja revolutsiooniliste loosungitega kampsuneid. Ja esimest korda tegi ta triibulised kampsunid moes - neid kandsid Audrey Hepburn, Catherine Deneuve ja Brigitte Bardot.

Sonia Rykieli stiil sai samuti ikooniliseks - ta armastas kanda suuri kõrvarõngaid ja sõrmuseid ning kombineeris neid sagedamini totaalse mustaga. Ja Sonia Rykieli ehted järgivad jätkuvalt brändi traditsioone: heledad rõõmsad värvid, prantsuse vabaaja vormid ja samad triibud, ainult et nüüd kaelakeed.

Oma Kõrvarõngaste hooldamiseks soovitame järgida meie allpool toodud soovitusi:

Soovitame puhastada seda eset pehme lapiga ja vältida kokkupuudet kemikaalidega (parfüüm, kreem jne), mis võivad selle välimust muuta.

Lisainfo:

Sex W

95 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: