Atl. Oblique, BOHEMAIN WOODS, Eau de Parfum, 50 ml Vaata suuremalt

Atl. Oblique, BOHEMAIN WOODS, Eau de Parfum, 50 ml

Bohemian Woods ähmastab piirid paigale jäämise ja lahkumise vahel. See lõhnab vaimsete asjade, ootuste ja otsuste järele. See tuleb lootuse ja julguse seltsis südamesse.

Seal, kus see lõhn valitseb, ei jäta see mitte ainult aimu kaugest ja magusast soovist, vaid ühendab need kaks lõhna ka sügava teadmisega tulevastest muutustest. See on austusavaldus oma juurtele, avades samal ajal uusi teid.

Selle ekstravagantse lõhna eellugu koosneb Hispaania punase pipra, Lõuna-Aafrika freesia, puidu ja elemi-kamediate sooja vihje akordist, mis lõpeb absinnile omase aniisi võrgutavaga.

Südamenootis kohtub igatsuse lõhn kuskile kaugele, kus on haruldane ja eksklusiivne tumedate vaigude segu. Frankincense kehastab usku muutustesse, patšuli vaba vaimu. Nüanss safranist annab lõhnale luksusliku vürtsikuse ja tundmatuse noodi. Iiris, üks kõige väärtuslikumaid koostisosi parfümeerias, annab sellele lillelise, kuid samas maheda ja väga intellektuaalse noodi ning esindab sisemist rikkust. -

Kompositsiooni põhiosas mängivad tume ja kuiv puit, argentiina nahk ja idamaine muskus kirglikku laulu tulisest seiklusest. Lõuna-Ameerika vanilje tantsib õrna ahvatleva tuulega, milles on unistuste sosinat.

Top:
Absint, elemi kumm, punane pipar, freesia.

Süda:
Safran, palsam, iiris, patšuli.

Põhi: 
kuiv puit, muskus, nahk, vanilje

Lisainfo:

Maht50 ml
SexUnisex

135 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    7 other products in the same category: