Como Lake, UN’ALTRA ESTATE, Perfume Spray 100ml

COMO LAKE Un'Altra Estate on värskuse torm, mida iseloomustavad sidrun, piparmünt, liilia ja apelsiniõied, südames kardemon ja vetiver, tüümian, patšuli ja valge seedripuu.
Selle lõhna tunne on tugev, sama, mida me kogeme, kui naudime uut puhkust järve ääres, kohtudes sõprade ja tuttavatega päikese all.

Suvelõhn, kui õhk on värske ja äratab piiritu vabaduse tunde. Me laseme lahti sellest, mis meil oli, ja avastame uusi ja põnevaid võimalusi, need ei ole illusioonid, need on soovid, mis ootavad täitumist.


Tipunoodid: sidrun, piparmünt, kardemon.
Südamenoodid: liilia, apelsiniõied, tüümian.
Põhjanoodid: vetiver, patšuli, valge seeder.


Viiest parfüümist koosnev kollektsioon, mis meenutab Como järve maagilist atmosfääri ja elu hetki, mida see pakub. COMO LAKE parfüümibrändi loomisel ammutas Celso Fadelli, kellel on kolmekümneaastane kogemus edukate kunstiparfüümiprojektide kureerimisel ja loomisel, inspiratsiooni maailma ühe kaunima järve lõhnadest.

Viis essentsi, millest igaüks on seotud konkreetse emotsiooniga, mis kaasneb romantiliste päevadega järve ääres, mis kõik on loodud selleks, et jäljendada maagilisi aistinguid, mida järv meile heldelt pakub. Iga lõhn pakub erinevaid lõhnaaineid, mis peegeldavad nüansse, mis on loodud eriliste hetkede esilekutsumiseks.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex

140 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    4 other products in the same category: