Como Lake, NOTE D’AMORE, Perfume Spray 100ml

Puhas armastuse vaim levib läbi meie jäsemete, kui me vaatame otse horisondile. Peaaegu nagu film, mis vaikselt kutsub esile rõõmsaid tundeid ja armastuse mälestusi. "Kaks armastajat õrnas embuses vaatasid päikese loojumist järve kohal. Julgeme taas koos olla noored ja muuta meie armastus mälestuseks, mis saadab meid kõikjale, kuhu iganes me läheme."

Tipunoodid: apelsin, kardemon, ploom.

Südamenoodid: jasmiin, mesikäpp, šokolaadiakord.

Põhjanoodid: tubakas, vanilje, oud akord.

"Järv sümboliseerib inimese hinges vastandusi: sügavust ja pinda, alateadvust ja ratsionaalset mõtlemist, kurbust ja rõõmu.

Veepeegel, mis peegeldab kõike meie ümber, kutsudes inimesi vaatama sügavale iseendasse. Vaikne ja lootusrikas, kurb ja kütkestav, romantiline ja hävitav. Salajane teekond, kus emotsioonid kehastuvad muusikalistes kompositsioonides.

Viiest parfüümist koosnev kollektsioon, mis meenutab Como järve maagilist atmosfääri ja elu hetki, mida see pakub. COMO LAKE parfüümibrändi loomisel ammutas Celso Fadelli, kellel on kolmekümneaastane kogemus edukate kunstiparfüümiprojektide kureerimisel ja loomisel, inspiratsiooni maailma ühe kaunima järve lõhnadest.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex

140,00 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    4 other products in the same category: