Eight & Bob, LES ESSENTIELS LUXURY BATH & BODY SET

See kuuest osast koosnev komplekt on loodud selleks, et viia teie igapäevane rutiin järgmisele tasemele, pakkudes mõnusat sensoorset kogemust, mida on raske ületada.

Iga toode on hoolikalt koostatud, et pakkuda nahale sügavat toitmist ja niisutamist, ümbritsedes teid samal ajal eksklusiivse aroomiga, mis õhkab luksust ja rafineeritust.

Ja mis kõige parem? Eight & Bob'i tooted on valmistatud kõrgeimate kvaliteedistandardite ja keskkonnahoiu põhimõtete kohaselt. komplekt sisaldab dušigeeli, kehakreemi, habemeajamispalsami, käekreemi, huulepalsami ja eksklusiivset šampooni (saadaval ainult selles eksklusiivses komplektis) - kõike, mida vajate enda hellitamiseks ja oma keha eest hoolitsemiseks.

Meile meeldib mõte, et enesehooldus ei ole pelgalt igapäevane töö, vaid võimalus luua endaga sidet ja erilisi hetki. Eight & Bobi hoolduskomplekt on ideaalne partner just selle saavutamiseks. Kas oled valmis seda proovima ja tõstma oma hoolitsemise mängu järgmisele tasemele?

See kollektsioon on inspireeritud Calabria piirkonnas õitsvate apelsiniõite, pirnide ja bergamoti õite värskusest. Araabia jasmiini, valge muskuse ja neroli peen segu viib teid salapärasele reisile üle kristallselge vee, kus peegeldub uimastav päikeseloojang.

Lisainfo:

Sex M
Bränd Eight & Bob

180 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: