ELECTIMUSS London, VICI LEATHER , 100 ml Pure Parfum

VICI LEATHER on Londoni luksusliku parfüümimaja Electimuss London uusim parfüüm. Julius Caesari võiduhüüdest inspireeritud Vici Leather on edu lõhn, mis õhkab luksust ja kerget enesekindlust.

Selle lõhna keskmes on kaks võimsat võrgutavat nooti, üks naiselik ja teine mehelik, mis on suurepäraselt kombineeritud, et luua väga unisex lõhn, mis on elegantne ja karismaatiline. Jõuline tuberoos on põimitud sõltuvust tekitava magusa nahaga, et luua mehelikust ja naiselikust sensuaalsusest kantud süda.

Vici Leather'i muudab veelgi joovastavamaks koirohi, millel on Absindi mürgine kvaliteet ja ambraalne põhi, mis on nii võimas kui ka lõõgastav. See on enesekindel ja vaevata elegantsi kiirgav lõhn, mis õhkab edu ja sensuaalsust.

PARFÜÜMIMÄRGISTUSED

"VICI LEATHER on ülimalt võrgutav lõhn. See algab koirohu, mis meenutab Absindi vürtsikust. Kuid kiiresti ühendab see kaks kõige sensuaalsemat koostisosa parfümeeride paletist. Üks neist väljendab mehelikumat atribuuti, mis näitab mehelikku, kuid õrna karismaatilisust: magus nahk. Teine on rohkem tuntud naiselikumat atribuuti võrgutamist: Tuberoos. Huvitava faktina võib öelda, et renessansi ajal keelati noortel naistel tuberoosipõllud, kuna öeldi, et tuberoosi kütkestav lõhn võib muuta nende iha kontrollimatuks. Need kaks võimsat koostisosa kombineeruvad ideaalselt väga unisex, võimas, elegantne, rahulik karismaatiline, ambravärviline baas." Julien Rasquinet

TOP:

Kaneel, koirohi, roosa pipar.

SÜDAME:

Magusad nahkakordid ja tuberoos

ALUS:

merevaik, palsami

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex

290 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    27 other products in the same category: