ELECTIMUSS London, PERSEPHONE'S PATCHOULI , 100 ml Pure Parfum

See veetlev puidune merevaiguline parfüüm siseneb värske ja elegantse kardemoniga, kergelt pitsitatud ploomi ja granaatõunaga, enne kui avaneb Egiptuse jasmiini, värske, aromaatse ja puhta patšuli ning roosi varjundiga südamesse. Liivapuu ja seeder koos kerge muskuse ja merevaigunootidega teevad sellest kerge, sensuaalse ja väga mitmekülgse lõhna.

INSPIRATSIOON
Persefone värske näoga looduslik ilu oli vaba kunstlikust või kurjast, tema magusat olemust ja puhast hinge jumalatest, jumalannadest ja inimkonnast. Tema mängumaa ja eesmärk oli loodus, mis sümboliseeris kevadet ja suve, teda seostati lillede, saagi, vilja, vilja ning looduse ilu ja külluslikkusega.

See parfüüm loodi koos Patchouli of the Underworldi paariga. Kaks parfümeeriat uurivad patšuli keskset nooti läbi kahe sama loo läätse: Pluuto ja tema kuninganna Persefone'i loo.

PERFUMEERIDE MÄRKUS:

"Kasutasin patšuli südamenooti, mis on puhtam patšuli noot ja mida on rikastatud muskuse ja ambra tekstuuridega. Üles lisasin värskeid vürtsikaid elemente, eelkõige Guatemalast pärit kardemoni. Kombineerisin patšuli iseloomu Bulgaaria roosi lilleliste nootidega. Roosi puuviljase osa rõhutamiseks lisasin ploomi noodi, mis sobib samuti väga hästi patšuli soojusega. Lillelise südame jaoks kasutasin Egiptusest pärit vastutustundlikult hangitud jasmiini selle rikkalikkuse tõttu. Lisasin mee ja kohvi nüansi abil gurmaanilise nüansi. Seda täiendab kreemjas tahk sandlipuu nootide ja blondide puudega. Ja muidugi 6 granaatõuna seemet." Christian Provenzano

VÄRSKE LÕHNALINE TIPP
Kardemon Guatemala, ploom, 6 granaatõuna seemet.

LILLELINE PATŠULI SÜDA
Patšuli, Egiptuse jasmiin, Bulgaaria roos

MEREVAIGULINE PUIDULINE PÕHI
Mesi, sandlipuu, seeder, ambra

Kõik meie lõhnad on Pure Parfum/Extrait.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex

295 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    27 other products in the same category: