ELECTIMUSS London, PATCHOULI OF THE UNDERWORLD, 100 ml Pure Parfum

See on tume, lihalik ja loomalik: patšuliparfüüm muskuse seksuaalsusega, võimsusega, külluslikkusega. See väljendab Pluuto toorest kirge, allmaailma pimedust, aga ka tema kuningriigi varjatud aarete, nagu vääriskivide, mineraalide ja säravate metallide rikkust, mida hoitakse sügaval maa sisemuses.

INSPIRATSIOON

Pluuto häda oli valitseda ALAMAA MAAILMA: surnute lõppsihtkoht, kuid ka SÜDAME MAA - rikkuste ja rikkalikkuse paik, mis on rikkalikult täis väärisehteid, naftat, mineraale ja ressursse ning rikkalikuks saagiks vajalikku maad. PLUTO oli jumalate kuninga Jupiteri vend, võimas ja magnetiline isiksus.

See parfüüm loodi koos Persefone'i patšuliga kui paariga. Kaks parfüümi uurib patšuli keskset nooti läbi kahe sama loo läätse: Pluuto ja tema kuninganna Persephone'i loo.

PARFÜÜMIMÄRGISTUSED

"Idee oli luua must patšuli, mille karvane tekstuur on sama must kui pantril.

See algab roosa ja musta pipraga, mis on segatud tsitrustega (bergamot ja mandariin), et luua värske tume tipunoot, mis tugevdab patšuli kambrianoote. Mängisin mati absoluutse mokkanaha akordiga, kaskega ja suitsuse väändega koos kadaka ja rikkalike suitsutatud väärispuudega, et luua sünergia vaigude ja puidu vahel ning tugevdada muskuse iseloomu.

Ma pehmendasin seda tsistose, labdanumi ekstraktide ja teiste merevaigusaaduste seguga, et anda karvane ja pehme signatuur. Nelgi tükid (vürtsikas roosi iseloom) ja muud lillelised elemendid rikastavad lõhna, et anda sellele sügavust ja struktuuri." Kévin Mathys

FRESH DARK TOP
Cistus, must pipar, roosa pipar, mandariin

VÜRTSIKAS SUITSUNE SÜDA
Patšuli, nahk, nelk

MEREVAIGULINE PUIDUNE PÕHI
Labdanum, Styrax, Castoreum

Kõik meie lõhnad on Pure Parfum/Extrait.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex

295 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    27 other products in the same category: