ELECTIMUSS London, GLADIATOR OUD, 100 ml Pure Parfum

GLADIATOR OUD 100ml
Julien Rasquinet poolt

Gladiator Oud on inspireeritud Vana-Rooma kuulsatest gladiaatoritest, vapratest sõdalastest, kes domineerisid ja lõbutsesid Colosseumis, ning avaneb võimsa ja põneva soolase, elementaarse merevaigu akordiga. Kardemon kombineerub Egiptuse geraaniumi jahedusega, mis jätab terase ja tugevuse mulje. Heina absoluut, Haiti vetiver ja köömne seemned püüavad gladiaatorite areeni päikesesoojendatud maad. Oudõli ja seedripuu toovad lahingusse aadli ja elegantsi, kusjuures võidu kuld ja hiilgus on esile kutsutud intensiivse safrani ja mee akordide kaudu.

See lõhn õhkab luksust ja elegantsi.

LÕHNANOODID JA KOOSTISOSAD
Lõhnaperekond: Ambery Spicy Oud

TOP
Safrani akord
Köömneõli

HEART
Mesi akord
Geraaniumiõli Egiptus FOR LIFE LMR
Hay Abs LMR*
Immortelle Abs Balkan LMR

BASE
Oud õli LMR*
Patšuliõli Indoneesia FOR LIFE LMR*
Ambregris accord
Seedripuuõli Atlas
Vetiver Haiti For Life LMR*

*LMR koostisained on kõrgeima kvaliteediga looduslikud parfüümi koostisosad, vt allpool täpsemalt.

Kõik meie lõhnaained on Pure Parfum/Extrait.

Täiendav teave:

Gladiator Oud on kolmas parfüüm EMPEROR kollektsioonis: kollektsioon, mis on valmistatud käsitsi Grasse'i ateljees ja sisaldab parimaid LMR* õlisid. Me loome erakordse kvaliteedi ja tulemuslikkusega puhtaid parfüme, mille on loonud meisterparfümeerid.


*LMR asutas Monique Remy 1984. aastal Grasse'is, parfümeeria südames, et uuesti määratleda looduslike koostisainete standardid, tootes ja valmistades kõrgeima kvaliteediga looduslikke koostisosi. LMR Naturals koostisained on vastutustundlikult hangitud ja pühendatud looduse õitsengule. Taimse tarneahela iga samm: kvaliteet, innovatsioon, kulud ja õiglased suhted partneritega tagavad läbipaistvuse ja jälgitavuse.


INSPIRATSIOON

"Gladiaator, keda me pidasime selle lõhna inspiratsiooniks, on üllas sõdalane. Võitja, kellel on julgust, jõudu, tarkust ja oskusi, mis on vajalikud võitmiseks gladiaatorite areenil, aga ka loomupärane liider, kellel on enesekindlus, ausus ja väärikus. Kujutasime ette karismaatilist tegelast, kes pälvib sügavat austust ja kiindumust, nagu Russell Crowe'i mängitud legendaarne gladiaator Maximus Decimus Meridius.


Minu unistus oli luua nimele kohane ikooniline parfüüm: sõltuvust tekitav ja kantav oud, mis ühendab võitluse oskuse ja füüsilisuse tõelise juhi väärikusega; ja seda kõike gladiaatorite areeni muljetavaldavas teatris.



Gladiator Oud on magnetiline, unisex ja vaevata enesekindel lõhn

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex

455 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    27 other products in the same category: