ELECTIMUSS London, ROSE LOVER Travel Set (Atomiser + 3 Travel Sprays)

Electimuss on kuulus luksuslike ja rikkalike pudelite poolest, kuid nüüd saab meie parfüüme nautida ka reisil olles meie uute reisikomplektidega. Luksuslik pihusti on ihaldusobjekt ja selle iseloomulik disain on eksimatult Electimuss'ile omane.

Selles puhtast parfüümist koosnevas komplektis on esindatud kolm meie lemmikroosi - igaühes neist on roosi südames, kuid väga erineva väljendusviisiga. Roosiarmastajatele on see kohustuslik.

Rhodanthe by Sofia Bardelli

See on elujõuline ja sensuaalne, rikkalik merevaiguline roos, mille keskmes on Bulgaaria roosi absoluutne õie, vürtsikas safran ja geraanium ning vaigune baas, mis koosneb patšulist, vanillist ja valgest muskusest.

Summanus by Christian Provenzano

See sensuaalne ja rikkalik roos avaneb kardemoni, bergamoti, apelsini, männi ja ingveri puuviljase ja lõhnava poldiga ning sulandub roosi, jasmiini ja konjaki sensuaalsesse lillelisse südamesse. See on võluv ja mitmekülgne merevaigukollane roos.

Celestial by Christian Provenzano

Celestial on puulilleline puhas parfüüm, mis sisaldab Bulgaaria roosi, India roosi absoluutse ja Türgi roosi triumviraati, kerge sidrunilõhnaga ning seedri ja guaicumi sooja puidulise baasiga. Helendav ja väga kantav.

Sisu
Komplekti kuulub reisipihusti ja kolm 10ml pihustit - üks igast parfüümist -, et saaksid pihustada kõikjal, kus iganes sa ringi liigud.

Lisainfo:

Maht30 ml
SexUnisex

175 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    27 other products in the same category: