ELECTIMUSS London, NARCOTIC FLORAL Travel Set (Atomiser + 3 Travel Sprays)

Electimuss on kuulus luksuslike ja rikkalike pudelite poolest, kuid nüüd saab meie parfüme nautida ka reisil olles, kasutades meie uusi reisikomplekte. Luksuslik pihusti on ihaldusobjekt ja selle iseloomulik disain on eksimatult Electimuss.

Komplektis on kolm valge lillelist bestsellerit.

Imperium by Sofia Bardelli

Lilleline muskus aromaatse tsitruselise tipu ja puidulise baasiga. Segu on avatud helge ja karge, kergelt kreemjas lilleline süda ja joovastav soe puidune ja kergelt vanillikasvuline põhi.

Vixere by Sofia Bardelli

See külluslik ja sensuaalne kreemjas lilleline on romantiline jalutuskäik läbi päikesepaisteliste tsitrusviljapuude lossi aedadesse, kus lillade ja valgete lillede uimastav pilv lamab võrgutavale pehme muskuse ja vanilliga alusele.

Persephone's Patchouli by Christian Provenzano

See veetlev lilleline siseneb elegantse kardemoniga, kergelt pitsitatud ploomi ja granaatõunaga, enne kui avaneb Egiptuse jasmiini, värske, aromaatse ja puhta patšuli ning roosi varjundiga südamesse. Liivapuu, muskuse ja seedri kerge puidune põhi teeb sellest lõhnast sensuaalse ja mitmekülgse lõhna.

Sisu
Komplekti kuulub reisipihusti ja kolm 10 ml pihustit - üks igast parfüümist -, nii et saate pihustada, kus iganes te liigute.

Lisainfo:

Maht30 ml
SexUnisex

175 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    27 other products in the same category: