ELECTIMUSS London, ETERNALLY YOURS Travel Set (Atomiser + 3 Travel Sprays)

Electimuss on kuulus luksuslike ja rikkalike pudelite poolest, kuid nüüd saab meie parfüüme nautida ka reisil olles, kasutades meie uusi reisikomplekte. Luksuslik pihusti on ihaldusobjekt ja selle iseloomulik disain on eksimatult Electimuss.

Komplekt sisaldab kolme enimmüüdud parfüümi meie ETERNAL kollektsioonist.

Imperium by Sofia Bardelli

Lilleline muskus aromaatse tsitruselise tipu ja puidulise baasiga. Segu on avatud helge ja karge, kergelt kreemjas lilleline süda ja joovastav soe puidune ja kergelt vanillikasvuline põhi.

Auster by John Stephens

Vürtsikalt puuviljane lilleline koos maheda puidulise alusega. Hilissuvised Vahemere sidrunipuud ja magusad geraanid, kergelt pitsitatud tähtaniisi ja nelgiga, muutuvad tormiliseks taevaks koos värske mullase baasiga, mis koosneb patšulist, ambra ja seedrist ning kergelt nahkjasest alatoonist.

Trajan by Marco Genovese

Hingake sisse magusaid vaateid tsitrusviljapuudest, läbige lavendli- ja salveipõldusid, astuge läbi seedripuu ja sulage sisse suhkru ja vürtside. Sidrunipuu ja magus geraanium, mida pitsitavad tähtaniis ja nelk, on maandatud ambra, seedri ja pehme naha baasnootidega. Tõstev, mitmekülgne ja oi kui võluv.

Sisu
Komplekti kuulub reisipihusti ja kolm 10 ml pihustit - üks igast parfüümist -, nii et saate pihustada kõikjal, kus iganes te liigute.

Lisainfo:

Maht30 ml
SexUnisex

175 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    27 other products in the same category: