Boadicea the Victorious, HERO , Eau de Parfum 100 ml

Kangelane on erakordse kohaloleku lõhn neile, kes on kangelasele sisemiselt kohandatud. Julged koostisosad tutvustavad rabarberite tsingimist ja Virginia tubaka suitsust.

LUGU
Kangelastest ja kangelannadest koosneva pärandi austamiseks, alates vabadusvõitlejatest kuni vabamõtlejateni, on võidukas Boadicea võitnud erakordse kohaloleku aroomi, tutvustades ouda draamasid, Virginia tubaka suitsuseid noote ja rabarberite tsingi, et nimetada vaid mõned kangelase julged koostisosad. Nad ütlevad, et peaksite otsima kangelast enda seest, kuid selle nahal puhkeva võimsa eau de parfüümi abil saate juba hästi oma kangelaslikku sisemist mina ja olete kindel, et suudate ületada kõik takistused teie ees.

Tipunoodid: sarapuupähkel, kohv, safran, rabarber ja ylang-ylang;

Keskmised noodid: tubakas, tonkauba, roos, sandlipuu ja patšuli;

põhjanoodid: India oud, guaiaak, nagarmota, kuusepuu vaigud, roos ja siiambensoiin.

TULEKAHJU KOGUMINE
Tulekahju transformatiivne efekt on inspiratsiooni ainulaadsete eau de parfüümide kollektsiooni taga, mis tõuseb Phoenixi moodi leekidest, et hellitada kandjat märkmetega, mis ulatuvad oudist ja orrist kuni zesty apelsinililleni. Laske endale kompromissitu rada, nagu oleks ka kuningannal Boadiceal endal, matkata kõiki, kes teie ees käivad. Mõnel võib olla liiga kuum käsitseda. Nagu kõigi Boadicea Victorious lõhnaainete puhul, annavad nii eau de parfüümid kui ka puhtad parfüümid nahale erakordse vastupidavuse.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

460 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: