Boadicea the Victorious, MIDNIGHT, Pure Parfume 100 ml

Sensoorse sulandumise smorgasbord kõige nõudlikuma epikurea bon viveuri rahuldamiseks, mis on inspireeritud eksklusiivsest koostööst maailma juhtiva privaatse söögiklubiga Nth Degree.

LUGU

Inspireerituna eksklusiivsest koostööst maailma juhtiva privaatse söögiklubi Nth Degree'iga, pakub Midnight Degree tõelisele bon viveurile sensoorse fusiooni smorgasbordi, mis ühendab uimastava segu peapööritavatest vürtsidest ja ürtide kõrgetest nootidest. Tugeva aromaatse toimega on epikureaalne nauding, mis pärineb hinnatud koostisosadest kogu maailmast. Tantsides nahal nagu gurmeetoidud tantsivad keelel, sobib parfüüm ideaalselt kesköisele meeleolule - lämbe ja varjuline ning vihase roogilise hülgamisega.

EKSKLUSIIVNE KOLLEKTSIOON

Paku oma kõige pöörasemaid soove selle ennekuulmatu dekadentliku aukartustäratavate puhaste parfüümide kollektsiooniga. Alates Kaug-Ida pühadest metsadest kuni Põhja-Aafrika aromaatsete maitseainetoodeteni on need jäljendamatud lõhnad välja töötatud parimate ja eksklusiivsemate koostisosade abil, mida täiendavad hoolikalt kujundatud pudelid, mis on Briti autentsete käsitööoskuste toode. Kui tähistate eritellimuse tunnet, võib see eksklusiivse kollektsiooni omaniku eristada.

Märkused:

Peal: roosa pipar, safran

Keskel: Roos, Orris

Alus: vanilje, merevaigumusk, patšuli

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

460 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: