Hayari Paris , SECRET MYSTIQUE, Eau de Parfum 70 ml

Rohkem koer- kui kassipoeg, hunt meenutab koeri, kes on seni Hayari Pariisi loojaid ümbritsenud.

Kreeka mütoloogias peetakse valguse jumalat Apollot ka hundijumalaks. Hundil on üks saladus, mis paelub küll oma lojaalsuse ja ustavuse poolest, kuid tekitab ka hirmu oma tumeda ja agressiivse külje poolest. See on aluseks Romuse ja Romuluse salapärasele austamisele iidsete roomlaste poolt.

Hundi kehastamiseks vastab peanootis olev tsivett Virginia siidri külmale ja kuivale olemusele, mis on tõeline ühendus püha ja vabaduse sümboliga.

Mandariin äratab ja laseb vabaks teised kesknoodis olevad puidulised/puidulised instinktid, nagu apelsinipuu ja guajaakipuu.

Müüria on seotud elu ja puhastuse ideega ning on tuntud juba muistsest Egiptusest alates oma terapeutiliste omaduste poolest; see sümboliseerib inimestevahelist leppimist, armastust elu vastu maa peal ja ettevalmistust eluks, mis on määratud surmast igavesse ellu.

Litoteraapias levinud merevaigu kasutamine baasnoodis aitab kaasa paremale eneseväljendusele ja -impeeriumile. Merevaik avaldab energiatele puhastavat globaalset mõju. Fantastiline ennustamine aitab teil arendada olulist potentsiaali, mida te saate enda kasuks pöörata.

Dešifreerige kojoti pilku ja leidke sees salapärased märgid; seeläbi saab sellest teie vaimne loom ja vabastab teie tugevad instinktid.

Lisainfo:

SexUnisex

130 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: