Moth and Rabbit, No1 - MOOD INDIGO 12 ml Vaata suuremalt

Moth and Rabbit Perfumes, No1 - MOOD INDIGO 12 ml

MOOD INDIGO

Kirjeldus Mood Indigo on inspireeritud L'Écume des jours, Michel Gondry 2013. aasta filmi kohandusest Boris Viani 1947. aasta romaanist “Vaht päevapimeduses”. Aroomi avab maapärane pipar-kummeli ja pelargooniumi kokkulepe. Viirukikokkulepe kasvab juuresolekul ja muutub peagi domineerivaks. See on soe, puine viiruk, mida suudleb merevaik. See tundub kutsuv ja mõjub paradoksaalse sooja-külma efektiga. Mõnikord on aroom mõelnud keskaegse kiriku suure massi järgi; muul ajal võlub see pikki talveõhtuid, mis veedetakse kamina ümber. Mõju sarnaneb mõnevõrra Comme des Garçonsi moodsa klassika Avignoniga. Parfüüm Mark Buxton oli inspireeritud filmi jazzi partituurist. Aroomi kirjeldamisel märkis ta: "Lõhnaaine põhineb tumedate puitunud nootidel, kus on palju viirukit, mis esindab minu jaoks džässmuusikat."

Parfüümi põhielemendid

- džässmuusika

- Lilled

- Kui silmad esimest korda kohtuvad, siis armastus, kohmetus

- Pimedus, armsate Los, peegeldus

- punane pipar, Camomilla,

- Vesiroos

- Viiruk

- romantiline, vaimukas, melanhoolne

Mark Buxtoni tsitaat "Film, mida kannab džässmuusika, mulle meeldib see õhustik. Lilled mängivad tugevat rolli (vesiroos) film, mis hakkab gei ja helendama ning muutub väga tumedaks. Aroom põhineb tumedatel puitunud nootidel, millel on palju viiruk, mis esindab minu jaoks džässmuusikat. Seal on lühike lõik, kus lõhnate valgust. Kummel ja punane pipar annavad nõusoleku rütmi ja liikumise. "

   KOOSTISOSAD

ÜLEMINEKUD NOODID: PUNANE PAPP, CAMOMILLA ROMAINE, Kui silmad esimest korda kohtuvad, kohmetus, rõõm, see võib olla armastus.

KÕRVAD NOODID: GERAANIUM, VEELIILIK, MUSK. Asjad on korras, vaikne enne tormi.

LEIUTISE NOODID: SANDALPUU, HÕLMATUS, KOLLANE, CEDARWOOD, PATCHOULI. Pimedus, lähedaste kaotus, surm, pahameel, peegeldus.

Lisainfo:

SexUnisex

50 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    23 other products in the same category: