Roads, DIGITAL DAZE, Parfum 50ml

Digital Daze

Karge ja elektriline. Digital Daze on aroom, mis on puhas ja otse punkti, inspireerituna digitaalse inimese ideest suhtlemine; see peab olema ka kiire, värske ja kogenud.


ROADS Lõhnaaineid luuakse koostöös valdkonna enim hinnatud parfümeeriaga. Protsess võtab peaaegu aasta tööd, et igast lühikestest materjalidest täpne lõhn häälestada. Sel perioodil viimistletakse kõiki elemente, et saavutada kõrgeim standard, mille tulemuseks on keeruline ja mitmekihiline lõhn. Just püksikud on olnud aga kõige uuenduslikum element lõhnade loomisele lähenemisel. Kõik meie lõhnaained põhinevad kindlal teemal. Teemaks võib olla inimene, emotsioon, loodusnähtus, geograafiline koht, meeleseisund või lähiajaloo periood.

AASIA

Meie Aasia kollektsioon tõlgendab Aasia mandri kultuurilisi ja kunstilisi mõjusid. Iga aroom on inspireeritud erinevast riigist, mida otseselt ei avalikustata, kuid mis on siiski tema teema, kuvandi ja lõhna koostise aluseks. Aasia kollektsiooni jaoks valisime parfüümipudelid punaseks - paljudes Aasia kultuurides tähistab punane rõõmu, puhtust, elu, pühadust ja jõukust.

Lisainfo:

Maht50 ml
SexUnisex

125,00 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    17 other products in the same category: