Boadicea the Victorious, ADVENTURESS, Eau de Parfum 50 ml

Boadiceani julguse ja joie de vivre kehastus Adventuress on vankumatult sensuaalne ja sümpaatne ning seda toetavad kõige phemonsemat laadi mullased ja muskused lõhnad.

LUGU
Selle metsikult haleda lõhna nimetamine tuli lihtsalt. Seiklusmatus on Boadiceani elukäsitluse kehastus - vankumatult julge, kahetsusväärselt mässumeelne. See mäss algab silmatorkava vihjega ingverile, mida on pehmendatud värske virsik, ja levib kiiresti nagu skandaalne kuulujutt zingisemate tippnoodide juurde, mida täiendavad kõige maisema, metsiseima ja fäärimaalseima põhimärkmega noodid. Alustage haistmisseiklust, mis pakub põnevust ja elevust, lummab ja seob, ehk toob isegi ohu. Kuid see pole miski, mida te ei saa hakkama.

Tipunoodid: Bergamot ja mandariin;

Keskmised noodid: virsik ja ingver;

põhjanoodid: sandlipuu ja muskus.

VAIMU KOGUMINE
Võtke kriips elanikku, segage seda piiramatu vervega ja teil on tähistatud vaimude kollektsioon, 21. sajandi keerukuse väga kehastus. Uurige provotseerivate lõhnaainete maailma, mis kiirgab ahvatlevalt, nende lummuses olevad soojad toonid ja keerulised noodid paljastavad end kogu päeva jooksul pidevalt. Trotslikult piiramatud lõhnad teie vaba vaimu jaoks. Nagu kõigi Boadicea Victorious lõhnaainete puhul, annavad nii eau de parfüümid kui ka puhtad parfüümid nahale erakordse vastupidavuse.

Lisainfo:

Maht50 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

200 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: