Boadicea the Victorious, LEGEND, Pure Perfume 100 ml

Vahetu mulje vaprusest, kestev üllatava helluse ja hoolitsuse tunne. Legend kapseldab kuninganna Boadicea vaprate seikluste vaimu ja elujõulisust.

LUGU
Pronksist kastetud falcon-korgi ja luksusliku esitlusega avaldab Legend austust meie nimekaaslasele, kuninganna Boadiceale. Kaasates oma vapruse ja võidukad kampaaniad, käivitas see puhas parfüüm eranditult Harrodsis 2014. aasta suvel. Tema visaduse loomus tuleb esile tänu mugueti, magnoolia ja safraniirise liberaalsele kasutamisele, samal ajal kui tema aluseks olev kirg põleb ihaldatud orride, oud, merevaik ja muskus. Vahetu mulje on tohutu vaprus ja kindlus, kestev tunne on üllatav hellus, õrnus ja hoolivus.

Tipunoodid: Ylang-ylang, neroli, koriander ja mandariin;

Keskmised noodid: iirisejuur, lillakad, lillad, roos, jasmiin ja magnoolia;

põhjanoodid: Oud, ambra, sandlipuu, vanilje, seedri, patšuli, muskus ja vetiver.



AINULT KOGUMINE
Andke oma metsikimatele soovidele see ennekuulmatult dekadentlik aukartust inspireerivate puhaste parfüümide kollektsioon. Alates Kaug-Ida pühadest metsadest kuni Põhja-Aafrika aromaatsete vürtsikasteni on need jäljendamatud lõhnad välja töötatud parimate ja eksklusiivseimate koostisosade abil, mida täiendavad läbimõeldud disainiga pudelid, mis on autentsed Briti meisterdused. Tähistades eksklusiivse värvitundmise tunnet eksklusiivse kollektsiooni abil, eristab eksklusiivne kollektsioon kandjat.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

1 220 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: