Boadicea the Victorious, GREEN SAPPHIRE, Pure Perfume 100 ml

Lummav oma välimuse poolest, võlub oma efekti ... Roheline safiir on austusavaldus elegantsile ja selgusele. Aficionadosid tõmbab eriliselt rikkalik puitlõhn.

LUGU
Tarkus, truudus, lojaalsus ja terviklikkus - rohelise safiiri vääriskivile omistatakse palju omadusi, mis ühtlasi ka meelt tervendavad, selgust ja enesemeisterlikkust pakuvad. Roheline safri puhas parfüüm avaldab austust nendele väga ihaldatud omadustele, olles mitte ainult välimuselt lummav, vaid ka mõju poolest imetlusväärne, inspireerides lojaalsust huviringide seas, keda tõmbavad vaarika, violetsete lehtede ja safrani ülemiste nootidega idamaine puitlõhn. Dehnali oud ja Atlase seedripuu numbrid vilkuvate põhimärkmete seas, segades meeli veelgi.

Tipunoodid: vaarikas, violetileht ja safran;

Keskmised noodid: Cashmeran ja männiõied;

baasnoodid: atlase seeder ja sandlipuu.



AINULT KOGUMINE
Kreemjas soojuses, mis on täis rafineeritust ja stiili, on Amber Sapphire aristokraatlik, ilma et oleks üksteisest eemal. Boadicea the Victorious käsitööndustraditsioonide kohaselt hõlmavad selle lopsakad ülemised noodid bergamotit, sidrunipuu ja kassi, aromaatse kaneeli maitset ja tammevaatides vanandatud rummi piraatlikku puudutust. Kambodža oudide ja muskusliku kašmirani aluskõrgustest kõrgemale tõustes tulevad lillelised südame noodid vastukaaluks lentiski palsamilisele tihedusele. Eksootiline ja põnev valik, mis särab nagu ehe parfüümikihis.

Lisainfo:

Maht100 ml
SexUnisex
BrändBoadicea the Victorious

1 000 €

Toode on laos

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Add Review View Reviews View Reviews
  • Reviews Reviews (0)
  • Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

    30 other products in the same category: